Sâmbătă,
04.02.2023
Heavy Snow
Acum
-2°C

BC CSU Sibiu își prezintă noul lot

BC CSU Sibiu își prezintă noul lot

Sezonul competițional pentru BC CSU Sibiu va începe în data de 12 octombrie, dar înainte de asta, clubul a planificat o întâlnire cu suporterii. 

Luni, 23 septembrie, BCU Sibiu își dă întâlnire cu galeria galben-albastră începând cu ora 18:00. La aceste eveniment se va prezenta noua echipă a sibienilor și noul echipament oficial.

Suporterii sunt așteptați la sediul Autoklass Sibiu, din Șoseaua Alba Iulia, cu 48 de premii, exact câți ani au trecut de la înființarea CSU Sibiu. Vor fi împărțite diferite premii din partea sponsorilor echipei, dar toată lumea va pleca acasă cu un suvenir FANtastic, realizat în photo-corner-ul din locația evenimentului.

Schimbările din această vară a lotului sunt destul de numeroase. Au plecat jucători ca: Brosser Wilhelm, Alex Varga, Mirel Dragoste, Dragoș Gheorghe, Kevin Hardy, Monyea Pratt, Justas Tamulis și Daniel Ewing. Jucătorii care s-au alăturat echipei sunt: Rolland Torok, Barry Stewart, Robert Stan, Jared Jordan și Jordan Chatman.

Primul meci din acest sezon va fi contra celor de la SCM U CRAIOVA, iar primul meci jucat acasă va fi cu CSA STEAUA BUCUREȘTI.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Bianca Laura Lăpădat

de Bianca Laura Lăpădat

Sport, Sănătate Telefon: 0769 28 1942 E-mail: bianca[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Mihai

Acum 3 ani

Ce ti-e si cu copy-paste asta. Griskenas asta o sa fie super jucator !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus