Marţi,
24.05.2022
Acum
0°C

Ce facem în weekend? Participăm la diferite ateliere și teatru

Ce facem în weekend? Participăm la diferite ateliere și teatru

Acest weekend este dominat de evenimente culturale, cu multe spectacole de teatru, operetă și diferite ateliere pentru toate vârstele. 

Vineri, 20 septembrie

Pentru o viață mai fericită trebuie să ne înconjurăm cu pizza, nu cu oameni negativi. Pizza by Tango! are cele mai bune oferte, care vă vor oferi un weekend pozitiv, în care ești mereu gata pentru noi aventuri.

Participăm la diferite ateliere din cadrul FIFI Fest de la Shopping City Sibiu. Atelierele sunt pentru toate vârstele în acest weekend și includ activități precum: atelier parenting, atelier creație, Gașca Zurli, atelier lego și atelier gastronomic pentru copii.

fififest

Ne mutăm la Muzeul Național Brukenthal pentru expoziția Waves of the sublime. Expoziția de pictură este inspirată de observarea a șase specii de papagali, originare din America de Sud (Ara ararauna, Ara chloropterus, Anodorhynchus hyacinthus), Australia (Calyptorhynchus banksii), Oceania (Probosciger aterrimus) și Africa (Psittacus erithacus), toate mult apreciate ca animale de companie și comercializate, în general, la prețuri destul de ridicate.

expozitie

Toamna a venit și la Științescu Hub cu noi cursuri pentru copiii curioși, isteti, exploratori și dornici de a schimba lumea. Începând cu ora 17, vă puteți bucura de noile amenajări și de o editură nou lansată în Sibiu, venită tocmai din Marea Britanie.

702

Mergem la teatru pentru o atmosferă frumoasă și vizionăm spectacolul „Îmi place cum miroși!”. Este programat de la ora 19:00.

770

Sala Thalia ne așteaptă la Gala Laureatilor concursului de canto Vox Artis. Ne vom relaxa în compania muzicii clasice cu Orchestra Simfonică a Filarmonicii de Stat Sibiu, de la ora 19:00.

724

Sâmbătă, 21 septembrie

 Ne începem sâmbăta cu Arka Park Adventure Race, în intervalul orar 09:00 - 17:00. Este vorba despre o competiţie sportivă dedicată exclusiv angajaţilor din companii, invitați să evadeze din cotidian şi să intre în competiţie.

645

Teatrul Gong pune la treabă copiii și îi cheamă la ora 11:00 la spectacolul „DER FLECK”. Spectacolul este recomandat copiilor cu vârsta cuprinsă între 1 și 4 ani și este prezentat în limba germană, cu supratitrare în limba română.

706

Tot la Teatrul Gong vor merge și cei care vor să inventeze un personaj sau să facă o mască după modelul de supererou preferat. Atelierul este recomandat copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 și va începe la ora 10:00.

270Teatrul de Balet Sibiu vă așteaptă la ora 15:00 pe Bulevardul Victoriei cu o Invitație la Dans. „Cu ocazia Săptamânii Europene a Mobilității, Teatrul de Balet Sibiu vă invită la dans, avîndu-i ca parteneri pe dansatorii corpului de balet sibian. Vom celebra în acest fel mișcarea, atât ca formă de manifestare artistică, dar și ca mijloc de înlăturare a sedentarismului”, au transmis organizatorii.

731

 Facem puțin sport cu ocazia Etapei cu numărul 11 din cadrul campionatului national de fotbal juniori U17 si U19. Pentru cei ce vor să vadă echipele de U17 și U19, meciurile vor avea loc la stadionul din Ștrand, de la ora 12:00.
817
Pentru a marca „Săptămâna Europeană a Mobilității", Teatrul Gong organizează două ateliere de creație, coordonate de Diana Ribana și Claudia Benchea. Atelierele sunt recomandate copiilor cu vârsta între 4-10 ani și vor începe la ora 12:00.
803
Nu suntem în data de 10, dar vă puteți lua 10 prieteni și să mergeți la teatru pentru a viziona piesa „10”. Spectacolul va începe la ora 19:00 la Teatrul Național Radu Stanca.
721
Sâmbătă seara ne relaxăm la Spectacolul opereta "Liliacul". Începe la ora 21:00, la Centrul Cultural Ion Besoiu, unde veți fi încântați de Teatrul Național de Operetă și Musical ”Ion Dacian” București.
725

Maria Cojocaru & Madalina Limbasan ne așteaptă la o sesiune live, la Imperium Live, începând cu ora 21:00.

816

Duminică, 22 septembrie

Ne mutăm la Rășinari pentru LIGA ELITELOR U17 - U19. ASFC Interstar organizează o nouă competiție, unde sunteți așteptați începând cu ora 12:00.

310

Pentru cei care preferă lectura în schimb, avem din partea librăriei Humanitas Ora de lectură. Acest eveniment este dedicat copiilor cu vârsta peste 5 ani, care se vor prezenta la librărie la ora 15:00.

641

Încheiem weekend-ul la TNRS cu Povestea vieneză, un spectacol de balet pentru copii. Spectacolul va fi asigurat de Baletul Operei Comice pentru Copii din București, care vă așteaptă începând cu ora 16:00.

726

Filmele care rulează la Centrul Cultural Ion Besoiu sunt disponibile pe pagina de facebook a instituției, în timp ce programul Cinematografului ARTA poate fi consultat mai jos.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Bianca Laura Lăpădat

de Bianca Laura Lăpădat

Sport, Sănătate Telefon: 0769 28 1942 E-mail: bianca[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus