Miercuri,
15.07.2020
Innorat
Acum
14°C

Curtea de Apel București: Băsescu, colaborator al securității

20 Septembrie 2019 15:08

Curtea de Apel București: Băsescu, colaborator al securității

Magistrații Curții de Apel Bucureşti au decis astăzi că fostul presedinte Traian Basescu a colaborat Securitatea. Decizia nu este definitivă și poate fi atacată cu apel la Înalta Curte de Casație și Justiție în 15 zile. Pronunţarea se face prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, azi, 20.09.2019, conform art. 396 alin. 2 din Codul de procedură civilă” potrivit G4media.ro. "Nu comentez, trebuie să mă apăr. Avem puncte de vedere total diferite, eu și CNSAS, vom vedea. Ne va impăca un al treilea, judecător. Hai să vedem procesul, declara Traian Băsescu înainte de pronunțarea sentinței. Întrebat dacă a fost sau nu colaborator al Securității, Traian Băsescu a susținut că nu.

Potrivit Consiliului, Traian Băsescu ar fi fost recrutat de Securitate în 1973, în perioada în care era student la Institutul de Marină. Din dosar lipseşte angajamentul semnat de fostul președinte, iar CNSAS spune că dovada ar fi fost distrusă în 1979.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Mariana Napeu

Acum 9 luni

Jos labele de pe dl Presedinte, pesedistilor!
Raspunde

Nicolae Tarcea

Acum 9 luni

Exista precedent. Cine a dat declaratii false si a mintit ca n-a fost colaborator al securitatii comite o fapta penala si se sanctioneaza cu inchisoare. Acum justitia romana are posibilitatea sa demonstreze ca chiar aplica legea in mod egal pt. toti cetatenii acestei tari.
Raspunde

Vlad Teapa

Acum 9 luni

Tara de turnatori si lingai - asta a vandut 25% din ROMANIA !
Raspunde

dancp2

Acum 9 luni

echipa de turnatori,base boc turcan,......................si baroso ue!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus