Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Accident grav. Un șofer tânăr, băut, a lovit o femeie pe trecerea de pietoni

Accident grav. Un șofer tânăr, băut, a lovit o femeie pe trecerea de pietoni

Conducătorul unui autoturism nu a acordat prioritate pe trecerea de pietoni unei femei în vârstă de peste 60 de ani.

Accidentul a avut loc sâmbătă seara pe șoseaua Alba Iulia din Sibiu, fiind caracterizat drept ”grav” de către reprezentanții Inspectoratului de Poliție al județului. Potrivit lor, accidentul a fost produs de un șofer de 27 de ani, din Mehedinți. ”Nu a acordat prioritate de trecere unei femei de 64 de ani, din Sibiu. Șoferul se afla sub influența băuturilor alcoolice - 1,05 mg/L alcool pur în aerul expirat”, anunță reprezentanții IPJ Sibiu.

Femeia a fost transportată la spital de către un echipaj de terapie intensivă mobilă a SMURD. ”Femeia a primit îngrijiri medicale și a fost transportată la UPU Sibiu, conștientă, cu traumatism cranio-facial”, anunță reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu.

Foto: arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

laura

Acum 4 ani

Parca ar fi prima data cand se intampla asa ceva. Il doare undeva pe sofer ca plateste o amenda si sta 3 luni pe tusa (fara permis).
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus