Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Hermannstadt câștigă în Cupa României. 1-0 cu Chindia

Hermannstadt câștigă în Cupa României. 1-0 cu Chindia

FC Hermannstadt a trecut astăzi în optimile Cupei României după ce a învins greu pe Chindia Târgoviște. Golul a fost marcat de Jo Santos, în minutul 88 din 11 metri.

Golul a fost marcat de sibieni după ce s-au aflat în inferioritate numerică, Alexandru Vodă fiind eliminat după o intrare dură asupra lui Voduţ. Golul partidei a fost marcat după o lovitură de la 11 metri. Adrian Ioniţă a avut o intervenţie tâzie la Yazalde, iar arbitrul Mihai Amorăriţei a dictat lovitură de la 11 metri.

Ce spun antrenorii:

"Am vrut să ducem jocul în prelungiri sau la penalty-uri, a fost doar unul, mă bucur că s-a întâmplat aşa. Chiar dacă pe final am jucat cu un jucător mai puţin, ai mei au reuşit să acopere gaura. Cursa de 10 mii de metri începe cu primul pas, mai avem până la o nouă finală”, Costel Enache, FC Hermannstadt.

"Consider că am făcut un joc foarte bun chiar dacă am efectuat multe schimbări, am vrut să dau mai multe minute şi altor jucători, am avut situaţii de a marca, nu am reuşit să înscriem, fotbalul se joacă pe goluri. Ei au profitat de acel contraatac pe finalul jocului, poate trebuia să facem fault la Yazalde, să rupem jocul. Nu am reuşit. Îmi pare rău pentru copil, Adrian Ioniţă, a făcut un meci excelent la debut, dar a oferit acel penalty. Nu-mi place să pierd, mi-aş fi dorit să trecem mai departe. Face bine la moral, victoriile aduc victorii," Viorel Moldovan, Chindia Târgoviște.

ECHIPELE DE START:

Chindia: Aioani - Ad. Ioniţă, C. Dinu, Yameogo, Dudea, D. Neguţ, Leca, D. Dumitraşcu, Voduţ, D. Novac (cpt.), Ivancic

Rezerve: D. Moldovan - Martac, Dumiter, Raţă, Piţian, Andr. Şerban, D. Florea

Antrenor: Viorel Moldovan

 

Hermannstadt: Emanuel Novo - Vodă, Rimane, I. Stoica, Buşu, L. Dumitriu, Offenbacher, Joalisson, Sîntean, Plazonja, Mattia

Rezerve: I. Pop - L. Niţă, Afonso Taira, Romario, Buzan, Yazalde, D. Tătar

Antrenor: Costel Enache

Arbitru: Mihai Amorăriţei (Câmpina) Asistenţi: Andrei Constantinescu (Bucureşti), Alexandra Theodora Petrea

Foto: Arhivă

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus