Sâmbătă,
04.02.2023
Ninsori Usoare
Acum
0°C

Începe Dracula Horse Festival. Care este programul

Începe Dracula Horse Festival. Care este programul

Dăm azi, 27 septembrie, startul Dracula Horse Festival. Pregătește-te să vezi Domeniul așa cum nu l-ai mai văzut niciodată, în straie demne de sărbătoarea necuvântătoarelor noastre iubite și ne pregătim pentru trei zile de feerie și bucurie. Porțile festivalului se deschid vineri, începând cu ora 16:00 pentru cei care și-au cumpărat abonamente. Concertele de la Barbeque și Spectacolul celor 6 cai friesani o sa fie principale atracții ale zilei de 27 Septembrie.

Peste zece spectacole de călărie care implică 20 de cai de rasă vor avea loc în cele 3 zile ale Dracula Horse Festival.

Detalii despre locație:

Festivalul va avea loc la Domeniul Dracula Daneș, situat la numai 7 kilometri de Sighișoara. Domeniului Dracula Daneș i s-a dus departe vestea ca fiind un loc special din inima Transilvaniei. Magia locului, artiștii prezenți la eveniment, spectacolele de acrobatică ecvestră, frumusețea caiilor și peisajele zonei par a fi numai câteva din ingredientele principale pentru o nouă experiență de festival. Un festival care își propune să ne aducă mai aproape de natură, să experimentăm lucruri noi, să descoperim magia zonelor transilvănene și să ne bucurăm de momentul prezent.

Spectacolele de anul acesta de la Dracula Horse Festival

Principalele evenimente din cadrul festivalului sunt: concertul trupei Voltaj de sâmbătă seara, spectacolele de călărie cu actorul Denis Ștefan, Symphonic Horse Show, parada trăsurilor și turnirul medieval, dar și o serie de ateliere. Participanții vor putea urmări spectacolele ecvestre pe două arene principale, una din ele fiind amenajată indoor și cealaltă outdoor, dar și în diferite alte zone de la domeniu amenajate special pentru festival. Întreaga zona de festival este împărțită în diferite zone tematice, de la zona Western până la zona medievală sau mexicană.

48794768073_6e50c76c90_o

Informații Utile:

La cererea clienților au fost puse în vânzare și bilete pentru ziua de vineri la prețul de 38 de lei. Biletele pe zile, abonamentele și biletele pentru concertul Voltaj se pot achiziționa pe tot parcursul weekend-ului de la intrarea în Festival.

Concertul Trupei Voltaj este programat sâmbătă la ora 21:00, iar biletul de sâmbătă conferă accesul la concert și la toate activitățile din ziua de 28 Septembrie. Doritorii pot alege să vină doar la concert, accesul în perimetru festivalului făcându-se începând cu ora 18:00.

Călăreții au ajuns la Domeniu, iar vineri aveți ocazia sa îi vedeți antrenandu-se pentru spectacolele din weekend.

Restaurantul Domeniului Dracula Danes va fi deschis, ca de obicei, pentru toți clienții care vor să îi treacă pragul, nu doar pentru festivalieri.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

Sergiu

Acum 3 ani

Merita
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus