Sâmbătă,
24.07.2021
Parțial Noros
Acum
26°C

Vinfest se reprogramează pentru weekend-ul din 12 - 13 octombrie

Vinfest se reprogramează pentru weekend-ul din 12 - 13 octombrie

 

  • Cea de a IV-a ediție a Vinfest programată inițial pentru perioada 5-6 octombrie pe cea mai frumoasă stradă din oraș se reprogramează din cauza condițiilor meteo nefavorabile pentru weekend-ul din 12-13 octombrie.
  • Evenimentul se va desfășura în aceeiași locație – respectiv pe strada Cetății.
Vremea potrivnică anunțată pentru acest weekend a dus la reprogramarea celei de-a patra ediții a VINFEST. ”Din cauza condițiilor meteo nefavorabile ediția a IV-a a Vinfest programată în zilele de 5 și 6 octombrie se reprogramează pentru weekend-ul 12-13 octombrie 2019”, transmit organizatorii evenimentului.

Astfel sibienii și iubitorii vinului deopotrivă sunt invitați să participe weekend-ul următor pe cea mai frumoasă stradă din oraș - strada Cetății - la VINFEST. Aici își dau întâlnire preț de două zile producători din aproape toate zonele viticole ale României, dar și din Republica Moldova. Cunoscătorii de vinuri, dar şi cei mai puţin iniţiaţi în acest domeniu vor avea ocazia să guste și să achiziționeze din zecile sortimente ce se vor regăsi la producătorii participanți la VINFEST. Toate zonele viticole importante sunt reprezentate la Vinfest 2019.

Vinurile din gama premium de la toate aceste crame le veți găsi la vânzare în căsuțele special amenajate pe cea mai frumoasă stradă din Sibiu, în 12-13 octombrie de la 12.00 la 22.00.

Se știe că vinul bun merge mână în mână și cu muzica de calitate. Tocmai de aceea organizatorii aduc la cea de a IV-a ediție a VINFEST, trupe și artiști care vor concerta pe mini scena amenajată în fața Sălii Thalia.

Mâncare bună, ”mână în mână” cu vinul

Anul acesta pe lângă vinuri și concerte alese pe sprânceană cine ajunge la VINFEST va avea parte și de surprize gastronomice. Gurmanzii sunt invitați să deguste din mânăcărurile gătite pe parcursul celor două zile de weekend. Tocănița de berbecuț, gulașul de vițel, cocoloșul de mămăligă cu brânză și smântână, sau costițele de porc, sunt doar câteva dintre preparatele pregătite în cele două zile de festival.

vinfest foto 4

Mai multe detalii găsiți pe pagina oficială de Facebook –Sibiu VINFEST, disponibilă la adresa: https://www.facebook.com/SibiuVinfest/

„Sibiul VINFEST” este o acțiune cofinanțată de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu și organizată de Asociația Sibiul de Odinioară și Agenția Grey Projects. Parteneri media: Ora de Sibiu, Tribuna, Turnul Sfatului, Sibiu News, Mesagerul de Sibiu, Hermannstädter Zeitung, Sibiu 100%, Ştiri de Sibiu.

vinfest foto 3 vinfest 5 vinfest day 4 vinfest 2 vinfest 3

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus