Luni,
03.08.2020
Cer Senin
Acum
21°C

Sală de evenimente din Sibiu, ținta petrecăreților care pleacă fără să plătească. „Nu îi sperie nici poliția”

06 Octombrie 2019 14:42

Sală de evenimente din Sibiu, ținta petrecăreților care pleacă fără să plătească. „Nu îi sperie nici poliția”

În ultima lună, la Majestic Sibiu, doi clienți au plecat fără să plătească după ce au închiriat sala de evenimente pentru o nuntă, respectiv un botez. Administratorul locului este disperat și spune că deși a făcut plângere la poliție, nu a rezolvat nimic. Așa că a postat imaginile cu hoții pe Facebook.

Se pare că persoanele care au profitat de încrederea celor de la Majestic Sibiu sunt căutate de mai mulți afaceriști din oraș. Pozele lor apar pe mai multe vitrine de magazine, explică Angela Stîngu, administratorul locației. „După ce am postat pe Facebook am primit numeroase mesaje de la sibieni care au pățit același lucru. Sunt puse pozele lor peste tot în magazine. Oamenii aceștia fură pur și simplu cu nesimțire și nu le face nimeni nimic. Tocmai de aceea trebuie măcar să punem pe toată lumea în gardă”, spune femeia.

Angela povestește cum deja de două ori în mai puțin de o lună s-a ales cu petrecerea organizată și cu banii neîncasați.

„De două ori mi s-a întâmplat. Prima familie a fost cândva în septembrie și duminica trecută a fost următoarea. Pe ei nu îi sperie nimic, nici poliția. Deși am contactat autoritățile, nu s-a rezolvat nimic, pentru că oamenii aceștia dispar pur și simplu. Spre exemplu, a doua familie a trimis pe altcineva la contract acum vreo 2 luni și acum la eveniment ne-am trezit cu alți oameni. Le-am spus că trebuie să plătească înainte, dar au spus că nu au bani și m-au rugat să îi las să rămână totuși. În mijlocul evenimentului au spus că pleacă să culce copilul și că se întorc cu banii. În schimb, au dispărut cu totul. Tocmai de aceea am decis să le pun pozele pe Facebook. După ce am postat mi-au scris amândouă să le șterg și că îmi plătesc în rate”, explică Angela Stîngu.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu au fost contactați de reporterul Turnul Sfatului și vor transmite o poziție în curând, în legătură cu acest subiect.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

8 comentarii

Un prost

Acum 10 luni

Dar la cate tepe a dat "doamna Angela" pe fosta firma NOMA , dupa care a bagat o in insolventa ....si a deschis alta firma ce si desfasoara activitatea in acelasi spatiu ...de ce nu m ai zice nimic, de ce nu se mai plange?
Raspunde

Un cetatean

Acum 10 luni

Pai dacă ai contract și factura emisă te adresezi in instanța ! Dc e la negru chermeza ... ghinion. Nu rezolvi nimic cu Politia Draga doamna!
Raspunde

Un cetatean

Acum 10 luni

Și Riști sa te trezești cu dosar/ amenda ca nu respecți protecția datelor ! Deci Dna Angela atenție !
Raspunde

Klaus

Acum 10 luni

Hoți striga hoti
Raspunde

Tomuta

Acum 10 luni

Hello ANAF, Dormim? ce avem aici? O prestatie de servicii fara contract si fara factura fiscala. TVa l-a papat organizatorul evenimentului nu statul roman! Alo ANAF? V-ati prins? sau si voi mai treceti pe la o masa pe la D-na Angela. sau treceti deja doar asa pentru stampilat delagatiile? Hai mergeti la amiaza si dati si o amenda mica si papati si voi la amiaza....ca de, foamea e mare. Sa aveti pofta!
Raspunde

Alelectromotostivuitoritei

Acum 10 luni

Tovarasu securist - ofiter SRI - Ghenescu - patronul acestui stabiliment - pare ca a fost ejectat de sistem din moment ce a ajuns sa aibe probleme din-astea in presa cu tzigani marunti care-l fura.....
Raspunde

un sibian

Acum 9 luni

Sti se zice ca "asa cum iti asterni asa dormi" , si eu au tras destule tepe, cred ca este o lectie ptr.ei
Raspunde

Admiratorsecret

Acum 2 luni

Tepe in Romania,tepe in America!! Ea are impresia ca hotiile ei nu vor iesi la suprafata. Ha ha!! Are nevoie de bani ca trebuie intretina gunoaiele din America. Rusinica “d-na “ Stangu!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus