Joi,
16.09.2021
Partial Noros
Acum
25°C

FC Hermannstadt are doua absențe importante pentru meciul de astăzi cu Astra. Plus antrenorul

FC Hermannstadt are doua absențe importante pentru meciul de astăzi cu Astra. Plus antrenorul

Echipa de fotbal F.C. Hermannstadt  va întâlni în această seară pe ASTRA Giurgiu în deplasare, în cea de-a XII-a etapa din Liga I.

Din lotul echipei noastre vor lipsi Kevin Rimane, accidentat în meciul de Cupa României cu Chindia Târgoviște, dar și Gabriel Debeljuh. Atacantul croat s-a accidentat la antrenamente și se pare că va absenta minim două săptămâni. De asemenea, Loren Niță nu va face deplasarea cu A.F.C. Hermannstadt pentru acest meci, întrucât a fost convocat la Echipa Națională a României U19 pentru un turneu de calificare și se află deja în cantonamentul  tricolorilor antrenați de Laurențiu Roșu.

,,Ne așteaptă un meci foarte important la Giurgiu, cu ASTRA. Se întâlnesc două echipe care nu traversează cea mai bună formă în ultima perioadă. După ultimele evenimente încercăm să ridicăm moralul băieților noștri, astfel încât să ne ridicăm la nivelul adversarilor noștri. Va fi o partidă dificilă pentru că ASTRA pe teren propriu joacă foarte bine. Au jucători de mare calitate individuală, dar după ultimele antrenamente jucătorii noștri au un tonus bun pentru competiție. Am încredere că nu mergem degeaba la Giurgiu.”, a declarat Eugen Beza, antrenorul secund al A.F.C. Hermannstadt.

,,Atmosfera este una bună acum, chiar dacă am fost foarte supărați după eșecul cu F.C. Botoșani. Am început să avem mai multă atitudine și să ne pregătim mai bine. Sperăm să demonstrăm asta în meciul cu ASTRA Giurgiu. Avem nevoie de suporteri să ne fie alături și  în momentele bune și în momentele mai puțin bune”, a declarant Raul Opruț, fundaș lateral A.F.C. Hermannstadt

În această săptămână, A.F.C. Hermannstadt a numit un nou antrenor principal, după plecarea lui Costel Enache. Este vorba despre Eugen Neagoe, care va prelua echipa imediat după meciul cu ASTRA Giurgiu.

,,Am discutat cu dl Neagoe chestiuni generale despre club și despre echipă. Încercăm să-i facem acomodarea cât mai ușoară. Ne-am și sfătuit în privința echipei și am convingerea că aducerea dumnealui la A.F.C. Hermannstadt ne va fi benefică și ne vom ridica în clasamentul Ligii I.”, a declarat Eugen Beza, antrenorul secund al A.F.C. Hermannstadt

ASTRA Giurgiu – A.F.C. Hermannstadt va avea loc luni, 7 octombrie, ora 20:30, pe stadionul ,,Marin Anastasovici” din Giurgiu.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus