Miercuri,
30.11.2022
Ceata
Acum
-2°C

Patru USR-iști vor să candideze la Primăria Sibiu

Patru USR-iști vor să candideze la Primăria Sibiu

Alegerile interne pentru desemnarea candidaților la alegerile locale au fost sistate în USR Sibiu până după alegerile prezidențiale, a anunțat președintele organizației Adrian Echert. ”Am amânat toate desemnările până după alegerile prezidențiale. Motivul este că vrem să ne concentrăm pe campania prezidențială, în primul rând, iar apoi nu am dorit ca oamenii să-și piardă motivația după alegerile interne, pentru nu toată lumea câștigă. Am luat această decizie în Biroul Județean chiar cu riscul de a pierde puțin din timpul de promovare al candidaților”, a declarat Echert pentru Turnul Sfatului.

Selectarea candidaților va continua după 30 noiembrie, însă până atunci este încă deschisă perioada de înscriere a celor care vor să candideze la alegerile locale. Până acum, pentru Primăria Sibiu s-au înscris patru persoane, iar pentru Cisnădie și Șelimbăr câte două.

În alte județe, organizațiile locale au anunțat candidați pentru alegerile locale. De exemplu, la Primăria Constanța va candida deputatul Stelian Ion, iar Clotilde Armand va candida pentru primăria Sectorului 1.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

8 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

o.o

Acum 3 ani

USR ciuma rosie2 :))
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Silviu

Acum 3 ani

Eu l-as vrea pe Echert. Are o fata foarte expresiva . Si dupa cum spun americanii : Carisma inseamna reputatie, reputatie inseamna putere.!
Raspunde

ganditorul

Acum 3 ani

Eu as vrea sa vina puterea din intelepciune, nu din carisma....de, fiecare cu standardele lui!
Raspunde

Andrei

Acum 3 ani

Deci, asta inseamna ca va candida Barna. Ar fi ok, el ar di singurul care ar putea sa o bata pe baba Fodor. Cred ca ar fi cea mai buna varianta de primar in Sibiu
Raspunde

Ion din Gusu

Acum 3 ani

Ați înnebunit! Se pune cumva problema sa câștige Fodor? Ăștia tineri nu mai au loc? Iar FDGR?
Raspunde

Alzara 1918

Acum 3 ani

Ar fi avut reale șanse dacă nu ar fi debutat cu atâtea gafe in campania (?!) preelectorală la Presedintie .
Raspunde

optimist

Acum 3 ani

La Cisnadie, este nevoie de schimbare.Mentalitatea invechita si neperformanta trebuie inlocuita. Este nevoie de un primar cu o viziune a viitorul orasului si care prin calitatile sale poate sa imprime directia dorita.Un primar care sa inteleaga ca orasul este o gospodarie mai mare , iar Cisnadioara si Cartierul Arhitectilor nu sunt anexe ale acestei gospodarii. Este nevoie de un bun gospodar, o persoană empatică, cu respect fata de cetateni, care sa nu urmareasca doar bifarea mandat dupa mandat, care sa cheltuite banul public in interesul tuturor cetatenilor,care sa asigure transparenta decizionala,un om de buna credinta, de bun simt,care sa nu promita, dar sa faca
Raspunde

Sibian

Acum 3 ani

Barna, Stefanuta si altii asemenea nu sunt de ajuns, s-au inconjurat de prea multi copii lihniti, unii ejectati de la masa, altii dornici de afirmare prin impogatire rapida, iar altii care-si cauta protectie speculand ce o sa fie.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus