Duminică,
02.10.2022
Cer Senin
Acum
13°C

Toamna se numără noile locuințe: începe a șasea ediție a Târgului Imobiliar și a celui de Mobilă

Toamna se numără noile locuințe: începe a șasea ediție a Târgului Imobiliar și a celui de Mobilă

Sibienii sunt așteptați, la finele acestei săptămâni, la ediția de toamnă a Târgului Imobiliar, Construcții și amenajări, eveniment alături de care este organizat și Salonul de mobilă. La cele câteva zeci de standuri care vor fi amenajate în cadrul Târgului, găzduit de spațiile singurului centru expozițional din oraș – Redal Expo, de pe str. J.S. Bach - vor fi prezente oferte ale dezvoltatorilor imobiliari din Sibiu, dar și ale agențiilor imobiliare, precum și ale firmelor de construcții și amenajări interioare.

”Dacă sunteți în căutarea unei locuințe aici veți găsi cu siguranță ceea ce căutați. Vor fi prezentate case individuale, apartamente mai mici sau mai mari sau chiar unele de lux, în majoritatea zonelor din oraș și împrejurimi. Dacă vă hotărâți pentru achiziționarea unui apartament și doriți să îl amenajați, tot aici veți găsi echipele potrivite reprezentate de firme de construcții si amenajări gata să vă ofere cele mai eficiente soluții”, arată organizatorii Târgului de mobilă, într-un comunicat remis redacției Turnul Sfatului. La ediția din primăvara acestui an, prețurile locuințelor s-a încadrat în intervalul 850 – 1.100 de euro pe metri pătrat, numărul expozanților fiind de peste 60. La fel ca atunci, și acum vor fi prezente inclusiv instituții financiar-bancare, care își vor prezenta sibienilor soluțiile de finanțare a diferitelor proiecte imobiliare și nu numai.

La ediția din primăvara acestui an a fost expusă și o masă construită dintr-un stejar de 750 de ani La ediția din primăvara acestui an a fost expusă și o masă construită dintr-un stejar de 750 de ani

În paralel, tot vineri 11 octombrie, și tot până duminică, 13 octombrie, va avea loc și Salonul de mobilă Sibiu, un eveniment care se adresează publicului larg, dar și celor aflați în căutarea unor oferte ”de nișă”. Spre exemplu, la ediția din primăvara acestui an, una din exponate a fost construită dintr-un lemn de 750 de ani. Este vorba de o masă dintr-un stejar de 750 de ani, vândut la licitație de autorități după ce acesta a fost tăiat ilegal. În cadrul Salonului de mobilă sunt invitați atât producători, cât și importatori recunoscuți, iar prețurile propuse de aceștia sibienilor sunt avantajoase, arată organizatorii salonului. Mobilierul expus și oferit spre vânzare acoperă oferta de la clasic la modern, fiind vorba atât de soluții complete de dormitoare, sufragerii, bucătării, camere pentru copii, cât și de canapele, fotolii, scaune și saltele, obiecte decorative etc.

“Am ales organizarea acestor târguri împreună deoarece sunt domenii conexe. Dacă cineva își dorește o locuință vine la Târgul Imobiliar, iar după ce o găsește își poate căuta mobilă și decorațiuni la Salonul de mobilă. Oferim astfel vizitatorilor posibilitatea de a găsi ceea ce caută într-un singur loc, în același timp. În plus, toate ofertele beneficiază de oferte de preț, oferte valabile doar pe perioada târgurilor”, spune Ioana Aldea, managerul de proiect. Potrivit ei, ediția din această toamnă este una dintre cele mai mari de până acum.

Târgul imobiliar, construcții și amenajări și Salonul de mobilă de la Sibiu au loc în spațiul expozițional de pe strada J.S. Bach, nr. 4. Intrarea este liberă, iar accesul se face între orele 10:00 – 19:00 (10:00 – 18:00 pentru ziua de duminică).

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus