Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Accident pe DN 1, în Șelimbăr. Un șofer de 60 de ani a ieșit în drumul național fără să se asigure

Accident pe DN 1, în Șelimbăr. Un șofer de 60 de ani a ieșit în drumul național fără să se asigure

Un accident de circulație a avut loc pe DN 1, în zona Extaz din Șelimbăr, după ce un șofer de 60 de ani a ieșit fără să se asigure.

Polițiștii ajunși la fața locului spun că bărbatul venea pe drumul dinspre Cartierul Arhitecților.

”Un șofer în vârstă de 60 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe str. Mihai Viteazu din Șelimbăr, pătrunde în drumul național fără să acorde prioritate și intră în coliziune cu un autoturism condus de către o femeie în vârstă de 41 de ani, care circula pe directia Sibiu - Vâlcea”, anunță reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.
Femeia este acum rănită, însă conștienta, și va fi transportată la spital. Traficul în zonă nu este afectat.

Sursa foto: Info Trafic jud. SIBIU

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

io de la tara

Acum 4 ani

in intersectia aia e cel putin un accident pe saptamana..nu inteleg de ce nu fac cei de la drumuri sens giratoriu sau ceva acolo si la intersectia cu drumul ce iasa dinspre Cisnadie in DN....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus