Marţi,
02.06.2020
Parțial Noros
Acum
10°C

Lidl deschide noul magazin săptămâna aceasta. Cu promoții

14 Octombrie 2019 11:22

Lidl deschide noul magazin săptămâna aceasta. Cu promoții

Noul magazin Lidl din Șelimbăr se va deschide pe data de 17 octombrie. Magazinul are o suprafață de 1.300 de metri pătrați și 130 de locuri de parcare. Inaugurarea magazinului va duce reduceri de peste 20% la mai multe produse nealimentare și alimentare.

Lidl se va deschide în Șelimbăr, pe șoseaua Sibiului, numărul 12-22, joi, 17 octombrie. Magazinul are o suprafață de vânzare de 1.300 de metri pătrați și 130 de locuri de parcare. Programul de funcționare este de luni până sâmbătă între 7:30 și 22:00, iar duminica între 8:00 și 21:00.

Deschidere noului magazin îi așteaptă pe clienți cu promoții și acțiuni speciale. În ziua inaugurării, 17 octombrie, vor fi reduceri de peste 20% la articolele nealimentare, dar și la cele alimentare, precum mezeluri, lactate sau dulciuri. Deschiderea magazinul a deschis aproximativ 30 de locuri de muncă.

Eveniment Lidl Romania cu Helmuth Duckadam la Timisoara

În același timp se va deschide un magazin Lidl și în Craiova pe strada Nicolae Romanescu, numărul 39. Magazinul are o suprafață tot de 1.300 metri pătrați, dar doar 100 de locuri de parcare. Programul de funcționare este similar, doar duminica închid cu o oră mai devreme, adică ora 20:00.

În linie cu strategia sa de sustenabilitate, Lidl își dezvoltă rețeaua de magazine adoptând soluții pentru reducerea impactului asupra mediului înconjurător. Astfel, prin utilizarea unor tehnologii avansate din domeniul construcţiilor şi în conformitate cu normele de protecție a mediului, magazinul dispune de soluții și tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică. De exemplu, în magazinul din Șelimbăr sunt  instalate sisteme de iluminat cu LED, cu senzor de prezență și sisteme de recuperare a căldurii, integrate în instalațiile de ventilație. În plus, Lidl promovează cu consecvență colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în rețea fiind produse în România.

Date despre Lidl

Lidl, parte a grupului Schwarz, cu sediul central în Neckarsulm, este una dintre companiile de top de pe piața de retail alimentar din Europa. Lidl este prezent în 32 de țări din întreaga lume și în prezent operează aproximativ 10.800 de magazine și peste 160 de centre logistice în 29 de țări la nivel mondial. În prezent, Lidl are aproximativ 287.000 de angajați, dintre care peste 6.500 în România, unde sunt deschise peste 250 de magazine și 5 centre logistice.

Denisa Laicauf

de Denisa Laicauf

Denisa Laicauf Reporter 0744196362

Comentarii

6 comentarii

Dracula

Acum 7 luni

Ce destept e Doru din broscarie
Raspunde

Doru

Acum 7 luni

Cand va cumparati proprietati care mai de care mai departe, care la Dracula, care la ferma din Sevis, va bucurati ca scutiti 1000 de eur (care mie, avand in vedere ca luati credit pe 30 de ani, inseamna 5eur/luna), nu va ganditi ca nu veti locui IN oras, ci pe camp, nu??? Si ai pretentia sa deschida Lidl la Dracula??
Raspunde

io de la tara

Acum 7 luni

mai bine deschideau Lidl un magazin in Selimbar, zona Dracula ca nu e nici un magazin in zona.
Raspunde

mihai

Acum 7 luni

Aici au avut terenul. Le ofereai tu teren acolo?
Raspunde

Cumparator

Acum 7 luni

Cum va fi configurat accesul in incinta magazinului? Va fi si o cale de acces dinspre strada Mihai Eminescu?
Raspunde

LaFlemme

Acum 7 luni

Produsele de calitate vor fi ascunse sub tejghea de catre angajati asa cum se intampla si la celelalte magazine din Sibiu?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus