Vineri,
02.12.2022
Partial Noros
Acum
6°C

Piața Transilvania închisă în 2 noiembrie pentru Transylvanian Grad Prix. Piața se reia în 9 noiembrie!

Piața Transilvania închisă în 2 noiembrie pentru Transylvanian Grad Prix. Piața se reia în 9 noiembrie!

Piața volantă Transilvania va fi închisă în data de 2 noiembrie 2019, întrucât în perioada 2 - 3 noiembrie 2019 are loc competiția de dans sportiv Transylvanian Grad Prix, un eveniment de talie mondială în dansul sportiv.

Organizatorii acestui eveniment – Fantasy Dance Club Sibiu – au solicitat conducerii Consiliului Județean Sibiu ca ”pentru buna desfășurare a acestui eveniment să nu fie organizată piața, întrucât prezența comercianților ar îngreuna accesul în sală și ar fi ușor nepotrivit profilului acestui eveniment”.

Transylvanian Grad Prix a ajuns anul acesta la cea de-a șaptea ediție și la a cincea care are loc în municipiul Sibiu. Organizatorii susțin că la ediția din 2 - 3 noiembrie 2019 sunt așteptați peste 2.000 de sportivi din toate colțurile lumii.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus