Joi,
04.06.2020
Parțial Noros
Acum
7°C

Liceenii din Sibiu care se pregătesc de BAC pot face cursuri de pregătire la Matematică. Unde și când se organizează

17 Octombrie 2019 18:35

Liceenii din Sibiu care se pregătesc de BAC pot face cursuri de pregătire la Matematică. Unde și când se organizează

Elevii din clasele a XI-a și a XII-a care simt că au nevoie de ore în plus pentru a se pregăti de examenul de bacalaureat la Matematică se pot înscrie la niște cursuri de pregătire. Acestea vor fi organizate de Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu începând cu săptămâna viitoare.

Cursurile sunt destinate și celor care după absolvirea liceului se gândesc să facă studii superioare la Inginerie, deci să se pregătească și pentru perioada de admitere din vara anului 2020.

Cursurile sunt organizate în acest an de Departamentul Calculatoare și Inginerie Electrică (CIE). Potrivit unui anunț al administrației ULBS, acestea se vor desfășura în perioada 26 octombrie 2019 – 16 mai 2020, iar ele vor fi susținute sâmbăta, între orele 9:00-12:00, în Aula IE 101 a Facultății de Inginerie.

Programul complet poate fi găsit pe site-ul universității, iar lista temelor pentru care se vor putea pregăti liceeni poate fi descărcată de aici.

ULBS precizează că va organiza și cursuri de pregătire la Informatică, însă orarul va fi afișat pe site-ul Departamentului de Calculatoare și Inginerie Electrică și pe cel al Facultății de Inginerie.

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor
Telefon:
0757201737

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus