Miercuri,
30.11.2022
Cer Senin
Acum
6°C

Spectacolul TNRS „Cui i-e frică de Virginia Wolf?” se joacă cu casa închisă la Teatrul Bulandra

Spectacolul TNRS „Cui i-e frică de Virginia Wolf?” se joacă cu casa închisă la Teatrul Bulandra

Teatrul Național „Radu Stanca” va avea două reprezentații cu casa închisă a spectacolului „Cui i-e frică de Virginia Wolf?” în cadrul Festivalului Național de Teatru. Spectacolul se va juca sâmbătă și duminică la Teatrul Bulandra în Sala Toma Caragiu.

„Cui i-e frică de Virginia Wolf?”, în regia lui Andrei și a Andreei Grosu, se va juca sâmbătă, 19 octombrie de la ora 20:30 și duminică, 20 octombrie de la ora 18:30 la Teatru Bulandra în cadrul Festivalului Național de Teatru. Spectacolul îi are în distribuție pe Ofelia Popii, Marius Turdeanu, Cezara Crețu și Alin Turcu.

Cui i-e frică de Virginia Woolf, foto credit TNRS, Adi Bulboacă (2)

În Sibiu spectacolul se va juca pentru ultima dată în acest an sâmbătă, 16 noiembrie de la ora 19:00 la TNRS în Sala Mare. Informații pe larg despre programul de spectacole și bilete online, zero comision, pe site-ul oficial al Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Denisa Laicauf

de Denisa Laicauf

Denisa Laicauf Reporter 0744196362

Comentarii

1 comentarii

unu

Acum 3 ani

Chiar nu puteti sa fiti atenti, gresiti tocmai la titlu ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus