Marţi,
02.06.2020
Parțial Noros
Acum
9°C

Spectacolul TNRS „Cui i-e frică de Virginia Wolf?” se joacă cu casa închisă la Teatrul Bulandra

18 Octombrie 2019 14:03

Spectacolul TNRS „Cui i-e frică de Virginia Wolf?” se joacă cu casa închisă la Teatrul Bulandra

Teatrul Național „Radu Stanca” va avea două reprezentații cu casa închisă a spectacolului „Cui i-e frică de Virginia Wolf?” în cadrul Festivalului Național de Teatru. Spectacolul se va juca sâmbătă și duminică la Teatrul Bulandra în Sala Toma Caragiu.

„Cui i-e frică de Virginia Wolf?”, în regia lui Andrei și a Andreei Grosu, se va juca sâmbătă, 19 octombrie de la ora 20:30 și duminică, 20 octombrie de la ora 18:30 la Teatru Bulandra în cadrul Festivalului Național de Teatru. Spectacolul îi are în distribuție pe Ofelia Popii, Marius Turdeanu, Cezara Crețu și Alin Turcu.

Cui i-e frică de Virginia Woolf, foto credit TNRS, Adi Bulboacă (2)

În Sibiu spectacolul se va juca pentru ultima dată în acest an sâmbătă, 16 noiembrie de la ora 19:00 la TNRS în Sala Mare. Informații pe larg despre programul de spectacole și bilete online, zero comision, pe site-ul oficial al Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu.

Denisa Laicauf

de Denisa Laicauf

Denisa Laicauf Reporter 0744196362

Comentarii

1 comentarii

unu

Acum 7 luni

Chiar nu puteti sa fiti atenti, gresiti tocmai la titlu ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus