Miercuri,
21.04.2021
Ploi Scurte
Acum
7°C

Acuzat de Dăncilă că e misogin, Iohannis e apărat de Astrid Fodor. ”Saluta femeia de serviciu”

Acuzat de Dăncilă că e misogin, Iohannis e apărat de Astrid Fodor. ”Saluta femeia de serviciu”

După ce Viorica Dăncilă s-a arătat deranjată de „jignirile“ pe care i le-a adus preşedintele Klaus Iohannis pe criterii de sex, în apărarea președintelui a venit primarul Sibiului, Astrid Fodor. Primarul a spus la Realitatea TV despre Klaus Iohannis că: "nu poate fi acuzat de misoginism. Eu vorbesc despre perioada când era primar. Domnul președinte este cel care a respectat și a promovat femeile. Aproape toți directorii din primărie erau femei. Nu doar că le-a promovat, dar avea un fel elegant de a se purta. Are un comportament exemplar. Era acel primar, care saluta femeia de serviciu", a declarat Fodor.

Primarul Fodor a mai povestit că: "Iohannis este un om sensibil, care poate empatiza, dar are acest comportament care prin seriozitatea lui, prin atitudinea lui creează impresia că este distant, rece, dar este felul lui de a se comporta în aparițiile publice”.

”M-au uimit foarte mult declaraţiile domnului preşedinte”

Săptămâna trecută, Viorica Dăncilă s-a arătat deranjată de declarațiile șefului statului, acuzându-s de misoginism. „M-au uimit foarte mult declaraţiile domnului preşedinte, care a venit cu acele acuzaţii şi cu acele jigniri, care nu trebuie făcute de nimeni, nu numai împotriva unei femei premier, ci împotriva oricărei femei“, s-a plâns  premierul Viorica Dăncilă. Întrebată care dintre declaraţiile preşedintelui i s-au părut un atac, Viorica Dăncilă a răspuns: „În momentul în care spui că «femeia aceasta» sau că «nu cunoaşte funcţionarea statului», nu cred că poate să-ţi facă cinste. Nu preşedintele trebuie să facă o evaluare nici a premierului, nici a Guvernului“.

Președintele Iohannis a declarat că România nu are premier și că ”această doamnă” nu înțelege cum funcționează statul. „România nu are prim-ministru. Această doamnă nu înţelege cum funcţionează statul. Noi nu suntem puşi aici să ne trimitem hârtii scrise de secretare. Problemele României se rezolvă prin colaborare şi prin dialog instituţional“, a spus şeful statului, după ce premierul a anunţat că va sesiza CCR, pe motiv că Iohannis a refuzat să-i numească pe Olguţa Vasilesu şi pe Mircea Drăghici în Guvern.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

16 comentarii

Till Eulenspiegel

Acum 1 an

Doamna Fodor dovedeste inca o data ca are deficit neuronal: de ce salutul adresat femeii de servici e un gest deosebit,pentru care trebuie neaparat pupincurizat Sefu'?Cred ca-i plin platoul Realitatii de papile...
Raspunde

tanti marioara

Acum 1 an

Merita s-o salute pt. ca aduna mizeria dupa el si altii ca el. Iar a saluta este minimum de politete!
Raspunde

Don Balon

Acum 1 an

Uit cum femeia de serviciu salutata de sef a ajuns primar L SIBIULUI!
Raspunde

scepticul

Acum 1 an

Nu saluta pe nimeni! L-am vazut intrand intr-o dimineata in sediul primariei, pe vremea cand era primar, si n-a salutat-o pe femeia -gardian de la poarta... Vezi sa nu salute!
Raspunde

......

Acum 1 an

Asa este!!! De mandru si arogant ce este chiar nu saluta.... si a saluta personalul din subordinea lui este ceva normal... pentru asta trebuie sa il felicitam? Doamne fereste ...
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

oIo

Acum 1 an

adunatura de comusti
Raspunde

nicio fapta fara rasplata

Acum 1 an

Comunisti? de unde ia taica-tau sau bunicu-tau pensia?
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Costi

Acum 1 an

Ma lasi????
Raspunde

CX

Acum 1 an

Mortul ala nu isi saluta nici macar colegii profesori. Iar "duamna" primar este pe langa, angajatii care se ocupa de curatenie nu pot fi numiti "femeie de servici". Bluhhhh "Duamna" primar cam minte.
Raspunde

2cents

Acum 1 an

Mda, domnul primar saluta "chiar si femeia de servici", dadea audiente cetatenilor, circula doar cu masina primariei, parca doar in locurile special amenajate ca toti cetatenii si nici nu era arogant daca cineva ii punea cate o intrebare mai incomoda insa perfect justificata... Da, sigur...
Raspunde

IOO

Acum 1 an

:)))))
Raspunde

carcotasul de serviciu

Acum 1 an

N-a vrut dormitor de 100 de m, nici teren de tenis cu instalatie pt. nocturna ca sa deranjeze seara fluturii ca de jucat tenis, nici vorba!
Raspunde

Wadim Korneliu

Acum 1 an

Ma bucur sa vad aparatorii pitecantropilor si pavianilor cu mantie sunt tot mai nervosi si disperati. Cred ca o sa fie un pic criza de antinevralgice si algocalmine dupa alegerile care vor da sasul presedinte inca odata
Raspunde

///

Acum 1 an

Musca-ti limba! si daca e asa il mai suportam 5 ani, apoi chiar am terminat-o cu el!
Raspunde

C O L A

Acum 1 an

Te las !!!
Raspunde

Achim

Acum 1 an

Cora goe home - SERVUS !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus