Duminică,
11.04.2021
Cer Senin
Acum
17°C

Și dă-i și luptă!

Mai în siguranță decât acum nu am fost niciodată. Toți au pornit la luptă. Pentru noi.

Președintele Iohannis se luptă cu PSD-ul în fiecare zi, în fiecare oră, în fiecare minut. Are succese pe linie, totul pentru poporul român. Non PSD, evident.

Viorica Dăncilă și PSD-ul strâns unit în jurul ei, că aproape o sufocă, luptă acum și cu mai multă forță împotriva statului paralel, împotriva românilor care luptă împotriva românilor, dar și împotriva dușmanilor din exterior care ne vor decât răul. J

Mircea Diaconu e atât de preocupat cu lupta pentru binele comun al românilor, încât avertizează pe toată lumea să nu mai zâmbească. Că nu e cazul. Nu înțelege de ce privesc gingaș toți contracandidații în afișele electorale, așa că el se uită de la începutul campaniei nervos către privitori. Luptăm până la capăt.

USR-iștii sunt ceva mai calmi. Deși anunță că luptă împotriva corupților, împotriva birocrației și vechilor politicieni, spun răspicat că nu intră în joaca de-a guvernul pentru că nu-i momentul. Fără un parlament care să-i susțină, stau pe lângă și privesc. Nu intri în luptă cu stomacul gol.

Cumpănașu luptă și el cu toată lumea. Prins în lupta cu clanurile interlope că abia mai apucă să plângă puțin pe Facebook. La propriu. Pentru că, nu-i așa, în orice luptător stă un suflet de copil.

Ramona Ioana Bruynssels se luptă cu ”varanul” Dan Voiculescu. Până să lupte pentru România, candidatul conservator se luptă cu propria echipă de campanie.

Ceilalți se luptă să fie băgați în seamă de cineva.

E campanie electorală și pe toți i-a apucat lupta.

După ce facem praf tot, mai construim ceva?

”Eu, familia mea, de la patuzsopt... luptă, luptă si dă-i, si dă-i si luptă... si eu mă-nţeledzi tocmai acuma să remâi pe dinafară... fără coledzi!... Şi cât p-aţi, neicusorule, să nu m-aleg...”

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Valentina Pornel

Acum 1 an

Votam sasalai!
Raspunde

oIo

Acum 1 an

tu te lupti cu prostia
Raspunde

2cents

Acum 1 an

Da cu totii se lupta pentru binele nostru. Si noi fraieri li-l dam. :) Useristii ar trebui sa lanseze un hashtag: #nu-imomentuacum (numai sa aibe grija sa nu incalce ceva copyright al celor cu Smikactiv Go)
Raspunde

Zinco

Acum 1 an

Mda si ca un fraier adevarat, scrii "sa aibe". :) Hastag pentru tine #emomentulgramaticii.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus