Vineri,
19.04.2024
Ceata
Acum
4°C

Fan Courier anunță o tentativă de atac cibernetic: „Vă rugăm să nu deschideți fișierele anexate”

Fan Courier anunță o tentativă de atac cibernetic: „Vă rugăm să nu deschideți fișierele anexate”

Fan Courier a anunțat un atac de tip phishing, o metodă on-line folosită pentru a sustrage bani, parole sau alte informații personale. Clienții sunt rugați să verifice adresele de e-mail de pe care primesc informații legate de expedițiile firmei de curierat și să nu deschidă fișierele anexate, deoarece sunt infestate cu troieni.

Fan Courier recomandă să nu se deschidă fișiere primete prin e-mail decât în cazul în care se cunoaște sursa. Totodată, clienții sunt avertizați să evite accesarea ofertelor „de nerefuzat” primite în mediu on-line, dar și folosirea unei soluții de securitate.

„Vă rugăm să verificați adresa de e-mail de pe care primiți informări legate de expedițiile Fan Courier și să nu deschideți fișierele anexate. De data acesta, adresa de e-mail folosită seamănă în proporție foarte mare cu una reală. Subliniem faptul că baza noastră de date nu a fost afectată de această nouă tentativă de atac cibernetic. Nu au existat pierderi de date sau breșe de securitate”, spun reprezentații companiei.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Denisa Laicauf

de Denisa Laicauf

Denisa Laicauf Reporter 0744196362

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus