Vineri,
03.12.2021
Innorat
Acum
3°C

FOTO Bazar pentru copii, unde s-au strâns bani pentru o tânără diagnosticată cu cancer

FOTO Bazar pentru copii, unde s-au strâns bani pentru o tânără diagnosticată cu cancer

Un târg pentru copii a avut loc sâmbătă pe Calea Turnișorului, organizat cu scop caritabil. Haine, jucării, încălțăminte și accesorii second-hand au fost expuse spre încântarea părinților și copiilor care au venit în număr mare la bazar. Vânzătorii trebuiau să se înregistreze din timp pentru a-și putea vinde marfa.

Târgul se organizează în fiecare an, primăvara și toamna. De această dată, cei care au participat, indiferent că au vândut sau au cumpărat produse, au putut să contribuie și cu o sumă de bani pentru Irina Cindea, campioană la judo, la doar 11 ani, care suferă de o formă rară de cancer la ficat. Irina este elevă model a Colegiului Național „Samuel von Brukenthal”. Pe 18 octombrie Irina a fost la o clinică specializată din Freiburg, Germania, unde i s-a confirmat diagnosticul pus de medicii sibieni, ulterior urmând mai multe tratamente și investigații.

Majoritatea părinților care au venit la târgul de pe Calea Turnișorului s-au arătat mulțumiți de organizare, dar mai ales de prețuri. Părinții au avut multe opțiuni, de la jucării la un leu până la haine la 10-20 lei.

„Mi-ar plăcea să fie și haine pentru adulți. Calitatea este bună, la fel și prețurile. Am ales câteva hăinuțe pentru fiica cea mică și acum mergem să ne uităm la jucării”, ne-a spus una dintre mame.

bazar 1

Printre cei care au luat parte la târg, au fost și persoane care au venit pentru prima dată la un astfel de eveniment.

„E prima oară când vin aici și sunt mulțumit. Ar trebui mai multă publicitate. Noi am aflat de târg de la o prietenă. Prețurile sunt mici, cred că oricine își permite să cumpere ceva”, a apreciat un tătic care cumpărase o pereche de papuci la un leu pentru copilul lui.

bazar 3

La Bazarul pentru copii participă maxim 50 de vânzători, care achită o taxă de participare de 15 lei.

Magdalena Ceaușescu Adina Torop

.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus