Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Sediul Tribunalului se mută la Independența

Sediul Tribunalului se mută la Independența

Reprezentanții Tribunalului Sibiu anunță finalul procedurii de licitație demarată în 25 septembrie,  în vederea închirierii unui imobil cu destinaţia de sediu administrativ pentru desfăşurarea activităţii Tribunalului Sibiu şi Judecătoriei Sibiu.

Potrivit acestora, a fost depusă o singură candidatură, de către SC Casa Albă Independenţa SA. În 22 octombrie, Comisia de evaluare a procedat la deschiderea ofertei tehnice şi financiare, depusă de SC Casa Albă Independenţa SA, iar în urma examinării ofertei, Comisia de evaluare a stabilit că oferta SC Casa Albă Independenţa SA respectă documentaţia de atribuire şi caietul de sarcini şi a fost declarată câştigătoare.

Pentru chiriile care ar trebui plătite pe anul în curs, Ministerul Justiției a alocat Tribunalului Sibiu suma de 314.000 de lei.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

5 comentarii

Ion Vizi

Acum 4 ani

Foarte bine, scapam de ruina aia. E un plus pentru oras.
Raspunde

Jacobus Hentmanisse

Acum 4 ani

Era bine daca scapam dar ramane tot acolo, doar inchiriaza si peticesc pe ici-colo. Cea de langa se vede mult mai horror, inclusiv de pe Podul Minciunilor, degradata, innegrita, ar trebui demolata sau macar partial si mansardata. Poate in viitor aici se va ridica un nou tribunal
Raspunde

Tristete

Acum 4 ani

Poate se dechide si strada catre podul de piatra si se igienizeaza locul degradat si ruginita ce da un aspect urat orasului
Raspunde

Un Sibian

Acum 4 ani

Podul de Piatră urmează să intre în reabilitare. Acuma, că mutarea tribunalului e sigură, cu sutele de angajați și oameni care se vor învârti pe acolo, cred că e chiar necesară reapariția acelei străzi.
Raspunde

Babar dis

Acum 4 ani

...nu va grabiti, fostul tribunal devine ...CENTRUL DE COMANDA-SUD NATO, cel mai mare din Europa Centrala si de Est. (Deveselu o sa devina pistol cu apa ca importanta pe linga CCES ).
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus