Joi,
13.08.2020
Parțial Noros
Acum
20°C

CNAIR: A început montarea  parapetelor rutiere pe rulouri, pe DN 7, la Chitila

30 Octombrie 2019 09:24

CNAIR: A început montarea  parapetelor rutiere pe rulouri, pe DN 7, la Chitila

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a demarat lucrările de montare a parapetelor rutiere pe rulouri, pe DN 7, la ieșirea din localitatea Chitila, între pozițiile kilometrice 14+700.

Parapetele pe rulouri este un sistem de protecție inovativ conceput pentru a evita evenimentele rutiere soldate cu leziuni mortale, datorită capacității acestora de dispersare a energiilor în lungul parapetelui, cu ajutorul rolelor. Vehiculele care intră în contact cu acest sistem de protecție sunt redirecționate înapoi pe calea de rulare, fiind astfel evitată părăsirea suprafeței carosabile.

WhatsApp Image 2019-10-28 at 12.35.31

Caracteristicile tehnice au permis sistemului de protecție să obțină rezultate pozitive deosebite în crash – teste de siguranță rutieră, performanțele superioare fiind datorate elementelor avansate de design și siguranță.

WhatsApp Image 2019-10-28 at 12.35.30

Sectorul de drum pe care urmează să fie implementată această măsură a fost selectat în urma analizării mai multor sectoare de drumuri. Această măsură reprezintă un proiect pilot al C.N.A.I.R. S.A., rezultatele obținute urmând a fi analizate după un interval relevant de timp, iar în acord cu acestea va fi decisă extinderea sau limitarea proiectului, transmit reprezentanții companiei.

WhatsApp Image 2019-10-28 at 12.35.28(1)

Comentarii

1 comentarii

io

Acum 9 luni

Ahahahaha!!!! Langa Chitila... in maxim o saptamana dupa receptia lor, rulourile vor aparea prin curtile indienilor din zona. Nu conteaza ca n-au ce face cu ele, ideea e ca trebuie furat orice (aplicabil oriunde in sudul tarii).
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus