Vineri,
19.08.2022
Ploi Scurte
Acum
19°C

Garden Center Grădina Viselor vă așteaptă la o plimbare prin paradisul plantelor

Garden Center Grădina Viselor vă așteaptă la o plimbare prin paradisul plantelor

Garden Center Grădina Viselor este locul despărțit din Paradis în care veți reuși din nou să vă ascultați gândurile, în liniștea naturii și în parfumul cu totul deosebit al speciilor variate de flori, unele dintre ele unicate. Veți găsi locul în care arțarii stau de vorbă, veți face o plimbare pe aleile grădinii, veți număra bobocii, iar la plecare lumea vă va părea dintr-o dată mult mai plăcută.

Grădina Viselor vă invită să descoperiți cele mai interesante plante din Sibiu, într-o mică lume despărțită de stresul cotidian. „Avem exemplare unicate, așa cum sunt cedrul albastru, cel mai bătrân copac în ghiveci, arțarii care sunt așezați în așa fel încât par a sta de vorbă sau magnoliile de la intrarea în grădina noastră, care fac flori mari, parfumate, albe și nu își pierd frunzele iarna”, spune Ruxandra Dentini. Aici veți găsi inclusiv palmieri, la umbra cărora vă veți simți ca pe o mică insulă exotică.

garden center4

Plantele pe care le veți admira aici sunt aduse pentru gusturile fiecăruia, de la note subtile care să dea o pată verde unui spațiu sau puțin parfum unui balcon, până la elemente care, combinate, vor crea grădina de vis a oricui.

Sunteți așteptați, așadar, la un periplu prin colțul de natură deschis la marginea Sibiului, în care să vă pierdeți atât cât vă doriți și, de ce nu, să plecați acasă cu o schiță bine conturată în minte a modului în care propriul colț de natură va arăta odată amenajat și cu primele plante care vor face acest lucru posibil.

garden center1

Magazinul de plante pentru grădină este deschis de luni până sâmbătă, în intervalul orar 9-18 și este amplasat în curte la Zacaria, lângă Metro. La grădină achizițiile pot fi plătite atât cash cât și prin POS. Pentru mai multe detalii, puteți apela numărul de telefon 0757606492 sau pe pagina de Facebook Ruxandra Dentini.

WhatsApp Image 2020-05-14 at 5.36.22 PM

garden center5 garden center2 garden center

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus