Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Reduceri de presiune în Zona Industrială Vest și alte 10 localități

Reduceri de presiune în Zona Industrială Vest și alte 10 localități

Apă Canal Sibiu S.A. anunță că sâmbătă, 2 noiembrie 2019, între orele 06,00 – 22,00, vor fi reduceri de presiune în alimentarea cu apă pentru abonații din: Zona Industrială Vest, zona Ogorului – Frunzei, str. Aviației (parțial), Șoseaua Alba Iulia (între str. Turda și str. Salzburg), precum și din localitățile Cristian, Șura Mică, Ocna Sibiului, Mândra, Loamneș, Hașag, Păuca, Presaca, Bogatu Român și Broșteni.

În intervalul menționat, vor fi executate lucrări de cuplare a unui tronson de conductă nouă de transport PE Dn 600, în lungime de 300 de metri, în str. Ghe. Asachi si la intersecția G. Topârceanu /Aviației.

Lucrările sunt executate de firma Universal Business, cu asistență tehnică din partea Apă Canal Sibiu SA și fac parte dintr-un amplu proiect finanțat de operatorul regional ce vizează  înlocuirea vechii conducte de transport ce a generat numeroase întreruperi în furnizare, din cauza avariilor apărute.

Pentru situații speciale, Apă Canal Sibiu SA va pune la dispoziția consumatorilor apă pentru utilizare menajeră prin intermediul a 4 autospeciale ce pot fi solicitate prin Dispecerat.

Relații suplimentare pot fi obținute la Dispecerat, tel. 0269/222.777, telverde 08008.202.202.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus