Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Trei sibience au furat bunuri de 7.800 de lei, dintr-un magazin de la Shopping City

Trei sibience au furat bunuri de 7.800 de lei, dintr-un magazin de la Shopping City

Trei femei cu vârste cuprinse între 20 și 43 de ani au furat din Shopping City Sibiu mai multe produse de igienă corporală, detergenți și odorizante de cameră. Prejudiciul se ridică la 7.800 de lei. Două dintre sibience au fost reținute deja, iar cea de-a treia este căutată încă de poliție.

Cele trei femei sunt bănuite că în perioada 27.09 – 14.10.2019 ar fi săvârșit patru furturi, toate comise în magazinul DM din Shopping City Sibiu. Prejudiciul cauzat este de aproximativ 7800 de lei și a constat în produse de igienă corporală, detergenți și odorizante de cameră, transmite Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

În baza probatoriului administrat, două dintre persoanele cercetate, în vârstă de 20 și 43 de ani, ambele din municipiul Sibiu, au fost reținute pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Sibiu, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentate procurorului de caz pentru a dispune măsurile legale ce se impun.

Cu privire la cea de-a treia femeie, în vârstă de 25 de ani, domiciliată în municipiul Sibiu, întrucât nu a putut fi depistată, a fost emis un mandat de aducere, urmând ca aceasta sa fie audiată de către organele de cercetare penală din cadrul Postului de Politie Șelimbăr, arată sursa citată.

Cercetările în acest dosar continuă pentru probarea întregii activității infracționale a acestora.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

IOO

Acum 4 ani

Sunt curios daca le-au bagat sub fustele largi...
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Un PSDist mandru

Acum 4 ani

Ai fantezii cu ce baga sub fuste?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus