Sâmbătă,
26.11.2022
Innorat
Acum
5°C

Ce facem de Halloween? Mergem la paintball noaptea și ne distrăm la petrecerile din baruri

Ce facem de Halloween? Mergem la paintball noaptea și ne distrăm la petrecerile din baruri

Halloween-ul, la origine fiind o sărbătoare celtică, este sărbătorită în noaptea de 31 octombrie. În România tradiția colindatului nu a fost transmisă, dar spiritul de Halloween nu a ocolit Transilvania. Sibiul are mai multe petreceri cu tematică, atât pentru adulți cât și pentru copii.

Sibiu a început să petreacă în stilul filmelor de groază încă de la finalul săptămânii trecute, când au fost organizate primele petreci în baruri pentru studenți și adulți. Pozele cu personaje, precum vrăjitoare, monștri, mumii și fantome au împânzit platformele de socializare. Fiind joi, majoritatea petrecerilor vor fi organizate în perioada 1 – 2 noiembrie.

Costume

On-line se găsesc cele mai multe costume, de la „clasicele” vrăjitoare și vârcolaci, până la costume neconvenționale, precum personajele din filme sau desene animate. Evident, acest costume nu sunt tocmai ieftine și pot fi purtate doar la câteva ocazii, iar dacă calitatea costumului este mai mare atunci prețul crește în concordanță.

O altă variantă,  cea pe ultima sută de metri, probabil implică câteva haine vechi și un tutorial. Costume ca cel a lui Mario sunt ușor de compus, ai nevoie de o salopetă de blugi, o bluză roșie, papuci maro, mănuși și o șapcă roșie. Varianta acesta poate fi mai ieftină, iar hainele vor putea fi purtate și după noaptea de Halloween. Desigur, un costum mai complex nu poate fi realizat în acest fel.

sursa: celebrations.onehowto.com sursa: celebrations.onehowto.com

Sibiul dispune de locuri de unde se pot închiria costumele pentru o singură noapte. La „Regii Canavalelor Sibiu” sunt costume pentru toate vârstele, iar prețul de închiriere este de 25 de lei pentru copii și 35 de lei pentru adulți. Accesoriile care vin împreună cu costumele se închiriază gratuit.

Un magazin de costume este și pe strada Henri Coandă la numărul 12. Aici puteți găsi și zece modele ale aceluiași personaj. Pentru mai multe detalii puteți suna la numărul de telefon 0744385415.

Petreceri pentru copii

Variantele pentru copii sunt puține, la Shopping City Sibiu se organizează o petrece cu concurs, joi, 31 octombrie de la ora 10:00. „Micuța FiFi” organizează cea mai tare petrecere de Halloween, unde copii sunt așteptați cu jocuri, personaje, pinata, căutare de comori, karaoke, vată pe băț, popcorn, baloane uriașe de săpun, baloane modelate, face painting și multe alte surprize. Copii care participă la concursul „Cel mai înspăimântător FiFi dovleac” vor avea șansa să câștige trei premii – petrecere cadou pentru ziua de naștere, cadou un abonament pentru o zi la alegere sau o oră la spațiul de joacă și ceai, cafea, suc pentru părinți.

costume-halloween-copii

Evenimente în locații neconvenționale

Nexus Paintball Sibiu a pregătit o noapte specială, un joc inedit desfășurat pe noapte. Singurul ghidaj al participanților fiind lanterna de la țeava armei și urletele creaturilor nopții. Jocul de paintball va avea loc joi, 31 octombrie, de la ora 18:00, pentru mai multe detalii sau pentru rezervări puteți suna la numărul de telefon - 0758 116 977.

Music Hub organizează „Petrecere GROAZavă” joi, 31 octombrie de la ora 21:00, iar taxa de intrare este de  15 lei. Sibienii sunt invitați să cânte și să danseze în costume de „speriat”. Taxa include băutura, snacksuri, muzică și o noapte cu prietenii, dar toți sunt invitați să aducă băuturile preferate.

halloween arka park

Arka Park Păltiniș au pregătit un atelier de sculptat dovleci, toții participanți vor primi diplome pentru cel mai înfricoșător sau haios dovleac. Evenimentul se organizează sâmbătă, 2 noiembrie în intervalul orar 11:00 – 14:00. Organizatorii au pregătit și o tombolă cu vouchere cadou pentru trei ore de escaladă. Prețul unui bilet este de 10 lei.

De prin cluburi

Aqua Club organizează marți, 29 octombrie, de la ora 22:00 petrecerea „Trick or Drink”. Studenții au prețuri promoționale la băuturi, rezervările se pot face la numărul de telefon – 0757328214.

Bridge Cafe, noul bar de pe strada General Magheru numărul 45, va organiză o petrecere „nebunească”, cei fără mască vor avea parte de pictură pe față gratuită. Petrecerea va avea loc joi, 31 octombrie de la ora 18:00, iar rezervările se pot face la – 0745523260.

sursa: ticketweb.com sursa: ticketweb.com

Red Evils MC Sibiu organizează sâmbătă, 2 noiembrie, de la ora 20:00 o petrecere de Haloween pe strada Octavian Goga numărul 1A. Cei care vor veni costumați vor fi recompensați cu shoturi, iar cel mai frumos costum va câștiga o sticlă de vin.

The Home of Backyard au pregătit vineri, 1 noiembrie de la ora 22:00 una dintre cele mai mari petreceri din Sibiu. Cele mai bune costume vor fi premiate, locul I – două permise pentru întregul sezon 2020 și locul II – un abonament pentru o lună la Star Sport Fitness Center. Din line-up fac parte Albwho, Jayraa și 2Fellas. Prețul la intrare este de 30 de lei pentru femei și 50 de lei pentru bărbați, dar accesul este interzis fără costume. Pentru rezervări și mai multe informații puteți suna la -  0743 272 597.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Denisa Laicauf

de Denisa Laicauf

Denisa Laicauf Reporter 0744196362

Comentarii

1 comentarii

dancp2

Acum 3 ani

poate mergeti la un alt colectiv!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 80 de locuri 400 de participanti toti tineri patronii fugiti,vinovati NIME tinerii participati ,decedati sau nu,nu sint vinovati cu nimic rusine tituror politicienilor
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus