Marţi,
30.11.2021
Innorat
Acum
0°C

Un fost dansator al Teatrului de Balet Sibiu se întoarce pentru un spectacol, în noiembrie

Un fost dansator al Teatrului de Balet Sibiu se întoarce pentru un spectacol, în noiembrie

Teatrul de Balet Sibiu bucură publicul sibian cu prestația a doi dansatori ai Operei Naționale București, în luna noiembrie. Greta Niță și Ovidiu Matei Iancu vor interpreta rolurile principale în Lacul Lebedelor.

Capodopera compozitorului Pyotr Ilici Ceaikovski revine la Sibiu, o feerie pe poante care continuă să fascineze publicul prin delicatețea și dramatismul său. Alături de dansatorii Teatrului de Balet Sibiu, îi vom urmări pe Greta Niță, solista Operei Naționale din București, în rolul tinerei Odette, cel mai solicitant rol feminin din baletul clasic, și pe Ovidiu Matei Iancu, prim solist al Operei Naționale București, în rolul lui Siegfried. Acesta din urmă a fost prim solist al Teatrului de Balet Sibiu în 2015.

Spectacolul va avea loc pe 26 noiembrie, de la ora 19:00, la Centrul Cultural Ion Besoiu. Tot în noiembrie, Teatrul de Balet Sibiu mai prezintă două spectacole – Straussiana, pe 9 noiembrie, de la ora 12:00 și Peer Gynt, pe 10 noiembrie, de la ora 19:00. Ambele reprezentații vor putea fi urmărite la Sala Thalia.

 

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus