Luni,
13.07.2020
Parțial Noros
Acum
14°C

HBO anunță zece noi episoade cu povestea familiei Targaryen din Urzeala Tronurilor

01 Noiembrie 2019 16:08

HBO anunță zece noi episoade cu povestea familiei Targaryen din Urzeala Tronurilor

HBO a anunțat titlul noului serial de televiziune care continuă povestea serialului Urzeala Tronurilor. House of the Dragon (n.r. – Casa Dragonului) va avea un sezon de zece episoade și va urmări evenimentele ce se desfășoară cu 300 de ani înainte de începutul acțiuni din Urzeala Tronurilor.

Urzeala Tronurilor spune o poveste medievală fantastică, care urmărește evenimentele mai multor familii de nobili în lupta pentru tronul de fier, serialul s-a încheiat cu sezonul opt. Noua serie va avea la bază cartea „Fire & Blood” (n.r. – Foc și Sânge) a autorului George R. R. Martin, care spune povestea familiei Targaryen.

Producția va fi condusă de Miguel Sapochnik, care va ocupa și rolul de co-creator, pe lângă cel de regizor al pilotului și al altor câteva episoade. Ca referință, Sapochnik s-a aflat în spatele unor episoade clasice din Urzeala Tronurilor, precum Battle of the Bastards (n.r. – Bătălia Bastarzilor).

Noul serial va putea fi urmărit pe HBO Max, un serviciu on-line de streaming care va fi lansat în luna mai 2020.

Sursa foto principal: foxtel.com.au

Denisa Laicauf

de Denisa Laicauf

Denisa Laicauf Reporter 0744196362

Comentarii

3 comentarii

Mariana Cucuruz

Acum 8 luni

Am inteles ca se va filma la Poiana, ce loc mai nimerit lupte pentru fala si bani se putea gasi?
Raspunde

Till Eulenspiegel

Acum 8 luni

''...serial de televiziune care continuă povestea serialului Urzeala Tronurilor.....și va urmări evenimentele ce se desfășoară cu 300 de ani înainte de începutul acțiuni din Urzeala Tronurilor...''.Cred ca intr-o viata anterioara ati fost revista Urzica,domnisoara Laicauf.
Raspunde

IOO

Acum 8 luni

"...începutul acțiuni din ..." ACTIUNII adica 2 de "i" acolo domnisoara "ziarista"
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus