Vineri,
02.12.2022
Partial Noros
Acum
3°C

VIDEO Klaus Iohannis a fost la slujba de comemorare a lui Corneliu Coposu, la Sibiu

VIDEO Klaus Iohannis a fost la slujba de comemorare a lui Corneliu Coposu, la Sibiu

Președintele României, Klaus Iohannis, a participat ieri, alături de prima doamnă, la comemorarea lui Corneliu Coposu, care a avut loc la Biserica Ursulinelor. Slujba a fost ocazionată de împlinirea a 24 de ani de când omul politic s-a stins din viață. 

Familia Iohannis a ajuns la comemorare după slujba de duminică dimineața de la biserica Romano-Catolică din Sibiu, la care prima doamnă participă atunci când se află la Sibiu. Președintele şi soția sa au mers pe jos o parte din drumul până la Ursuline, unde au fost întâmpinați la intrarea în biserică, iar Carmen Iohannis a primit flori de la preoți și urări de „La mulți ani". Cei doi au luat apoi parte la slujba de pomenire a lui Corneliu Coposu, care s-a stins în urmă cu 24 ani.

Moartea lui Corneliu Coposu, în noiembrie 1995, a generat un imens val de simpatie populară pentru forțele politice anticomuniste din România. Deși nu a beneficiat de funeralii naționale, la înmormântarea sa au participat sute de mii de oameni veniți din întreaga țară.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

taranistul

Acum 3 ani

Da, doar e campanie electorala, nu? Ce stie dlui despre Coposu?
Raspunde

Wadim Korneliu

Acum 3 ani

Sar ciorile vopsite de la pesedeu la greu. Ce obraz gros la ei auzi, acuma umbla cu nickname " tzaranistul " !! Bai sunteti de toata jena ba mucosilor!
Raspunde

taranistul

Acum 3 ani

Dar tu, cu al tau nickname? Ce esti?
Raspunde

Jinga Tache

Acum 3 ani

Respect FAMILIEI Iohannis pentru acest gest. Eu, l-am admirat și iubit pe Seniorul Corneliu Coposu. Un mare OM, un MARE Politician, de o moralitate și verticalitate inimaginabila. Odihna veșnică Corneliu Coposu.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus