Sâmbătă,
25.09.2021
Parțial Noros
Acum
15°C

Apă-Canal anunță o avarie majoră în Turnișor. Sibienii din 11 localități sunt afectați

Apă-Canal anunță o avarie majoră în Turnișor. Sibienii din 11 localități sunt afectați

Reprezentanții Apă Canal Sibiu anunță că în cursul nopții trecute a apărut o avarie importantă la rețea, afectând mii de sibieni.

Apă Canal Sibiu SA anunță că în cursul nopții de 8 spre 9 noiembrie, s-a produs o avarie la conducta de transport Dn 60 pe strada Aviatiei din cartierul Turnișor.

”Echipele de intervenție sunt la fața locului, astfel încât remedierea defectului va fi efectuată în cel mai scurt timp posibil”, spun reprezentanții companiei.

Pe durata lucrărilor se vor înregistra importante scăderi ale presiunii în Zona Industrială Vest, la abonații din zona Ogorului – Frunzei, str. Aviației (parțial), Șoseaua Alba Iulia (între str. Turda și str. Salzburg), precum și în localitățile Cristian, Șura Mică, Ocna Sibiului, Mândra, Loamneș, Hașag, Păuca, Presaca, Bogatu Român și Broșteni. În funcție de consumul din rețea, pot apărea situații de întrerupere totală a furnizării.

”Tronsonul de conductă defect face parte dintr-o amplă lucrare de înlocuire a magistralei Dn 600, investiție în derulare, finanțată din surse proprii ale Apă Canal Sibiu SA”, mai spun reprezentanții companiei.

Pentru situații speciale, Apă Canal Sibiu SA va pune la dispoziția consumatorilor afectați apă de utilizare menajeră prin intermediul a 4 autospeciale ce pot fi solicitate prin Dispecerat.

Relații suplimentare pot fi obținute la Dispecerat, tel. 0269/222.777, telverde 08008.202.202.

Foto: Arhiva TS

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus