Duminică,
14.08.2022
Cer Senin
Acum
25°C

Câți turiști au vizitat cel mai nou muzeu din județul Sibiu

Câți turiști au vizitat cel mai nou muzeu din județul Sibiu

Deschis de la mijlocul lunii mai, cel mai nou muzeu din județul Sibiu a reușit să atragă un număr destul de mare de turiști. Practic, străini și români deopotrivă au trecut pragul Muzeului Țării Secașelor din Miercurea Sibiului în ultimele luni și au fost plăcut impresionați, arată reprezentanții muzeului.

În luna mai, cu mare fast, se deschidea Muzeul Țării Secașelor în Miercurea Sibiului. Aflat sub umbrela Muzeului Astra, acesta a reușit în mai puțin de cinci luni de zile să strângă peste 2000 de turiști.

„Suntem bucuroși că în această perioadă scurtă de când s-a deschis muzeul am avut deja câteva mii de vizitatori, ceea ce nu este puțin lucru pentru un muzeu proaspăt înființat, necunoscut vizitatorilor. Am avut și turiști români și străini. Majoritatea au venit pentru biserica fortificată de lângă, dar au fost plăcut surprinși când au văzut acest muzeu și l-au vizitat. În total, au fost peste 2000”, spune Cosmin Ignat, coordonator proiect Muzeul Țara Secașelor.

Muzeul Țării Secașelor este amenajat într-o casă veche, care a găzduit, pe rând, mai multe instituții, dar în ultimii ani rămăsese abandonată.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus