Marţi,
04.08.2020
Cer Senin
Acum
21°C

Primul top al târgurilor de Crăciun de anul acesta: cel din Sibiu e prima opțiune

12 Noiembrie 2019 14:35

Primul top al târgurilor de Crăciun de anul acesta: cel din Sibiu e prima opțiune

Odată cu apropierea sfârșitului de an, încep să apară clasamentele despre cele mai frumoase sau inedite târguri de Crăciun. Un astfel de clasament a fost făcut de publicația britanică About Time Magazine, care plasează Târgul de Crăciun din Sibiu pe primul loc din cele cinci pe care le recomandă. De menționat că autorii clasamentului au inclus două târguri din România.

Publicația amintește că Târgul de Crăciun din Sibiu va fi inaugurat pe data de 15 noiembrie și va dura până pe 3 ianuarie 2020, acesta fiind târgul care se deschide cel mai devreme.

„Orașul românesc Sibiu, aflat în inima Transilvaniei, este o primă destinație pentru oricine care vrea să trăiască puțin din magia Crăciunului fără a fi nevoit să spargă o bancă. Cunoscut pentru arhitectura germanică și superbul oraș istoric, centrul orașului medieval este transformat într-un târg tradițional de Crăciun, completat cu lumini și frumoase ilustrații de poveste pe clădirile din jurul pieței. Niciun târg de Crăciun n-ar fi complet fără un brad de Crăciun, iar Sibiul nu dezamăgește. Un pom imens se impune în centrul pieței, acoperit cu podoabe pline de sclipici, de asemenea, vizitatorii pot vedea scena nașterii lui Iisus în mărime naturală. Dacă întorci privirea vei putea observa un carusel pentru copii și poți vedea tot ce au de oferit cele 100 de căsuțe cu cadouri și specialități gastronomice tradiționale”, scriu autorii britanici.
About Time Magazine plasează pe locul al doilea târgul de Crăciun din Praga („pentru un târg de Crăciun pitoresc”), pe poziția a 3-a - cel din Amsterdam („pentru un târg de Crăciun spectaculos”), pe poziția a 4-a - cel din București („pentru un târg de Crăciun autentic”), iar pe poziția a 5-a se află târgul din Budapesta („pentru un târg de Crăciun gustos”). Vedeți aici clasamentul.

Vizualizari: 4191

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor
Telefon:
0757201737

Comentarii

3 comentarii

Jalnic

Acum 8 luni

Nici gand ... eventual About Time Magazine ar fi trebuit sa atribuie targului din Sibiu primul loc pentru "cel mai devreme deschis targ de Craciun" ... "Targul de Craciun cu cele mai multe casute acoperite cu prelata de TIR de culoare rosie" ... "Targul de Craciun cu cele mai multe kitsch-uri si chinezarii" ... s.a.m.d.
Raspunde

jurnalistul britanic

Acum 8 luni

"Publicatia britanica" este, mai exact, un blog obscur.
Raspunde

Ion Ionescu

Acum 8 luni

Din drona arată splendid. La pas insa e un monument al Kitschului. Ii putem si spune Kitschul anual de la Sibiu.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus