Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
14°C

Stadionul Municipal e gata. AFC Hermannstadt – CFR Cluj va fi primul meci acasă

Stadionul Municipal e gata. AFC Hermannstadt – CFR Cluj va fi primul meci acasă

Duminică 1 decembrie, de la ora 19 AFC Hermannstadt va juca primul meci acasă în această ediție de campionat, în Sibiu, pe Stadionul Municipal. ”Stadionul Municipal Sibiu a fost omologat în urmă cu puțin timp de toate comisiile de specialitate! Vom juca următorul meci de pe teren propriu la noi #ACASA, cu C.F.R. Cluj, campioana României. Lucrările de modernizare a Stadionului vor continua în următorii ani, până când arena va fi cea din proiectul recent făcut public de Primăria Sibiu”, s-a anunțat pe pagina de Facebook a echipei.

74573041_2531545000409479_5144936032478691328_n

Până la meciul cu CFR Cluj, AFC Hermannstadt va juca în deplasare cu Universitatea Craiova. Meciul se va desfășura duminică 24 noiembrie, de la ora 19.

AFC Hermannstadt ocupă acum penultimul loc în clasament cu 14 puncte. Tot 14 puncte are și FC Clinceni, însă echipa din Ilfov are un golaveraj mai bun.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

wut

Acum 4 ani

"Lucrările de modernizare a Stadionului vor continua în următorii ani" Nemaipomenit! Pe cat facem pariu ca o sa ramana la stadiul de acum? Oricum foarte bine ca l-au terminat "la timp" :) Iar performantele echipei intr-adevar, pe masura asteptarilor! :))))) Cum zicea cineva mai demult aici? "E bine ca vine lumea la stadion". Dap, nemaipomenit ca vine lumea la stadion! :)))) Acum jumatate din problemele orasului sunt rezolvate.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus