Vineri,
07.08.2020
Innorat
Acum
26°C

Zbor școală al companiei Blue Air deasupra Sibiului

15 Noiembrie 2019 13:41

Zbor școală al companiei Blue Air deasupra Sibiului

Reprezentanții Aeroportului Internațional Sibiu informează că în cursul zilei de vineri compania Blue Air efectuează un zbor școală deasupra Sibiului.

Până la ora 14:00, piloții vor realiza 11 apropieri de pistă, cunoscute în domeniu ca manevre ”touch and go”.

”Vă informăm pe această cale de faptul că în intervalul 13.30  - 14.30 compania Blue Air va efectua 11 touch and go cu un zbor de tip școala”, au transmis reprezentanții Aeroportului Internațional Sibiu.
Astfel de zboruri tip școală au mai avut loc și în trecut.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Bogdan

Acum 8 luni

Directorul aeroportului, care a aprobat zborurile, trebuie! sa tina cont de distanta nefiresc de mica dintre pista si oras (Turnisor), de vibratiile si fisurile aparute in peretii cladirilor si, evident, de pericolul crescut al aterizarilor unor elevi, manevra efectuându-se dinspre oras!
Raspunde

Calin

Acum 8 luni

Vorbeste pilotul din tine ... ca tu si stii ce distanta si ce manevre trebuie facute :) Am vazut si eu avionul deasupra pietei Cibin si mi sa parut ca e foarte jos , dar pentru asta nu m-am apucat sa protestez aici , pentru ca habar nu am ce si cum trebuie facut .
Raspunde

Bogdan

Acum 8 luni

Calin, ti "S-A parut" foarte jos avionul dar nu protestezi aici. E o forma usoara de schizofrenie. 1. am zburat la dubla mansa. 2. aeroportul este prea aproape de oras 3. am vazut acoperisuri deteriorate in Turnisor de la alte zboruri
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus