Marţi,
18.05.2021
Ploi Scurte
Acum
12°C

„Ziua Micilor Cercetători” și bazar pentru strângere de fonduri la Palatul Copiilor

„Ziua Micilor Cercetători” și bazar pentru strângere de fonduri la Palatul Copiilor

Palatul Copiilor Sibiu organizează „Ziua Micilor Cercetători”, în 22 noiembrie, între orele 15 – 18. Prin acest eveniment copii vor face cunoștință cu atelierele interactive din cadrul instituției.

Evenimentul se va desfășura la sediul Palatului Copiilor din strada Henri Coandă numărul 51, corpul B. Atelierele sunt dedicate atât copiilor curioși din tot județul, dar și părinți sunt invitați să participe. Împreună cu profesorii coordonatori copii vor descoperii tehnicile de construire a navomodelelor și a aeromodelelor, vor picta și vor face obiecte din ceramică. De asemenea, vor afla mai multe despre știință, vor descoperi natura, dar își vor face și prieteni noi.

În plus, elevii Palatului organizează un bazar pentru strângerea de fonduri în vederea renovării sălilor de la etajul trei și a termoizolației peretelui sudic. La acest bazat vor fi puse spre vânzare și ultimele tablouri ale pictorului Marius Cioban.

Denisa Laicauf

de Denisa Laicauf

Denisa Laicauf Reporter 0744196362

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus