Marţi,
05.07.2022
Cer Senin
Acum
19°C

Cupa României la skandenberg: Sibienii ”au rupt” podiumul

Cupa României la skandenberg: Sibienii ”au rupt” podiumul

Sportivii sibieni au reușit o performanță deosebită la Cupa României la skandenberg, urcând pe podium la mai multe categorii.

Cupa României la skandenberg s-a desfășurat în data de 16 noiembrie la Codlea, județul Brașov. La eveniment au participat în jur de 150 de sportivi din toată țara, printre care și sibieni.

În cadrul categoriei pana în 95 de kg, la brațul stâng, finala a fost disputata între doi sibieni: Blăjan Beniamin și Nicoară Gabriel, învingător fiind Beniamin, care a fost la prima sa participare la o competiție de skandenberg. Beniamin a început sa se antreneze pentru acest sport la începutul anului și a avut un progres excepțional, reușind sa câștige în fata celor cu ani de experiență.

FB_IMG_1574163558304

La brațul drept, tot în categoria pana în 95 de kg, cei doi sibieni s-au întâlnit în semifinala, învingător ieșind de aceasta data Nicoară Gabriel, care a avut de disputat finala cu multiplul campion național, Paul Avram, în fata căruia a pierdut.

În categoria open la brațul stâng, la care au participat primii doi clasați de la fiecare categorie, Gabriel a reușit sa își ia revanșa în fata lui Beniamin și a ajuns pe locul trei, în urma campionilor de la categoriile 105 și +105 kg.

Pentru echipa din Sibiu a reușit sa aducă o medalie de bronz și Alexandru Yildirim, la categoria tineret, +85 de kg. Ceilalți membri ai echipei au fost clasați la mică distanță de podium.

FB_IMG_1574163468672

”Deocamdată nu avem un club sportiv în Sibiu, ne întâlnim o data pe săptămâna la un coleg și ne antrenam. Pentru moment ne numim Skandenberg Sibiu. Avem un grup pe Facebook: Skandenberg - Hermannstadt squad, pentru cei interesați sa participe la antrenamente”, a declarat pentru Turnul Sfatului sportivul Gabriel Nicoară.
Rezultate complete:

Blăjan Beniamin - locul 1 și cupa la brațul stâng și locul 3 la brațul drept, categoria - 95 kg

Nicoară Gabriel - locul 2 la bratul stâng și drept, categoria - 95, locul 3 la brațul stâng, categoria open

Alex Yildirim - locul 3 la brațul drept, categoria tineret +85 kg

Alex Străuțiu - locul 6 pe stânga și 7 pe dreapta, categoria - 75 kg

Radu Crafcic - locul 4 brațul drept, categoria 75 kg

Dorin Toader--locul 5 brațul stâng și locul 6 brațul drept, categoria 95 kg

Cristinel Comșa--locul 4 brațul stâng, categoria 65 kg

Daniel Rotar- locul 7 brațul drept, categoria +85 kg tineret

”A fost un concurs reușit, foarte bine organizat și cu o mare atenție acordata sportivilor. Pentru mine și Alex Străuțiu mai urmează o competiție, Brandomania, în data de 23 noiembrie, în care o sa avem o vendeta (6 meciuri). Eu o să mă lupt pe brațul drept cu un adversar mai greu cu aproape 40 de kg față de mine. După aceasta competiție urmează sa începem pregătirea pentru Campionatul Național din primăvară și viitoarele competiții, de la care speram sa ne întoarcem cu cât mai multe medalii”, a mai declarat Gabriel Nicoară.
FB_IMG_1574163355852

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

BauBau

Acum 2 ani

Bine baietii! Forza Sibiu!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus