Vineri,
07.05.2021
Innorat
Acum
18°C

Peste 80 de angajatori caută oameni pentru aproape o mie de joburi vacante

Peste 80 de angajatori caută oameni pentru aproape o mie de joburi vacante

La nivelul județului Sibiu sunt disponibile 937 de locuri de muncă vacante oferite de 88 de angajatori. Dintre acestea 58 se adresează persoanelor cu studii superioare și 879 sunt pentru persoanele necalificate. Sunt peste 100 de locuri de muncă disponibile pentru muncitor necalificat la ambalarea produselor solide si semisolide și multe altele.

Din totalul locurilor de muncă, 58 se adresează persoanelor cu studii superioare, precum inginer electroenergetică, inginer electromecanic, inginer în industria alimentară, inginer instalații pentru construcții programator, medic stomatolog și pedagog. În timp ce 879 sunt pentru persoane fără studii superioare, sunt peste 100 de locuri de muncă disponibile pentru muncitor necalificat la ambalarea produselor solide si semisolide, peste 30 pentru muncitor necalificat la demolarea clădirilor, căptușeli zidărie, placi mozaic, faianță, gresie și parchet, dar și peste 20 de locuri vacante pentru șofer de autocamion.

Mara Mura angajează cofetar, barman, ospătar și lucrător comercial pentru noua locație deschisă în Promenada Mall. CV -urile pot fi trimise la adresa sibiu@maramura.ro .

Narcoffee Roasters caută bartista și ajutor de bucătar. Mai multe informații puteți găsi la adresa de e-mail - sibiu@narcoffee.com .

Pan Adami angajează electricieni și lucrători mecanici, oferă un salariu atractiv, tichete de masă, iar pentru deplasări oferă diurnă care include cazare, masă și primă de montaj. Firma cere studii tehnice liceale sau profesionale, disponibilitate pentru deplasări, capacitate de analiză și permis de conducere.

Apă Canal Sibiu SA angajează implegat auto, care trebuie să aibă studii superioare tehnice, vechime în muncă de minim doi ani, permis de conducere auto categoria B, cunoștințe de operare a calculatorului și abilități de comunicare. De asemenea, au două posturi libere pentru mașinist la mașini pentru terasamente, se cere permis de conducere de categoria Tr, C, E, B și o experiență de minim trei ani. Au două posturi libere de mecanic auto și unul pentru electricieni auto, pentru care cer permis de conducere de categoria B,C,E și experiență de minim trei ani. În Săliște, angajează cititor contoare de apă.

Continental angajează tehnician în gala de producție, oferă un salariu atractiv, spor de noapte de 50%, 200% plata orelor suplimentare, majorări salariale anuale în funcție de performanță, tichete de masă, perspective de calificare profesională, asigurare medicală, cantină cu program non-stop, grădiniță pentru copii și transport gratuit în mai multe localități.

Continental caută material planner specialist, pentru care oferă un salariu în concordanță cu munca, ore de muncă flexibile, programe de dezvoltare, un sistem de plată pentru ideile inovative, grădiniță, asigurare de sănătate și multe altele.

 

Denisa Laicauf

de Denisa Laicauf

Denisa Laicauf Reporter 0744196362

Comentarii

1 comentarii

Sorin

Acum 1 an

O intrebare pentru autorul articolui : imi puteti spune unde se poate consulta lista locurilor vacante din judetul Sibiu? Nu reusesc sa o gasesc si ma intereseaza unul dintre joburile amintite in articol. Multumesc!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus