Luni,
29.11.2021
Innorat
Acum
7°C

Sebastian Dotcoș își dă demisia din funcția de administrator al județului. Va fi noul prefect

Sebastian Dotcoș își dă demisia din funcția de administrator al județului. Va fi noul prefect

Administratorul județului, Sebastian Dotcoș, își va da astăzi demisia din funcție, urmând să fie angajat ca funcționar public la Primăria Săliște. Surse apropiate Consiliului Județean susțin că aceștia sunt pașii necesari prin care Dotcoș poate să ajungă prefect de Sibiu, în locul Mariei Minea. Dotcoș nu a putut fi contactat pentru a-și exprima punctul de vedere. Întrebat recent de eventualitatea ocupării funcției de prefect, Dotcoș s-a limitat să spună doar ”aș dori să nu comentez”.

Dotcoș a câștigat de patru ori fotoliul de primar al comunei Marpod. A demisionat din cel de-al patrulea mandat, după ce a devenit administrator public în cadrul Consiliului Județean Sibiu, în ianuarie 2017. Actualul prefect de Sibiul este Maria Minea, numită în această funcție în luna august. Înainte de a ocupa acest post, Minea a fost secretară a primăriei Loamneș. Înaintea Mariei Minea, prefect al județului Sibiu a fost Adela Muntean, fostă secretară a Primăriei Roșia.

prefect maria minea prefecta judetului sibiu (27)

Prefectul în funcție, către ministrul de Interne: ”Nu știu dacă voi mai avea timp...”

În cadrul videoconferinței cu prefecții a ministrului de Interne, Ion Marcel Vela, prefectul de Sibiu, Maria Minea, a dat de înțeles că știe că i se pregătește schimbarea din funcție. ”Cu privire la problema cu urșii în județul Sibiu, am avut și noi câteva evenimentele. Am demarat procedura pentru emiterea unui ordin de prefect, să constituim un grup de lucru cuprinzând experți, care să gestioneze incidentele, care ar putea interveni în situații de urgență generate de animalele sălbatice pe raza județului. Nu știu dacă voi mai avea timp să emit ordinul săptămâna viitoare, sper să o fac, dacă nu, materialul e foarte bun și sper că va fi luat în considerare de cel care urmează după mine. Ca atare, vreau să vă spun că încerc să gestionez această situație care a devenit destul de gravă la nivelul întregii țări. Voi încerca să limitez cât mai mult accesul acestor animale sălbatice în zona în care sunt case și oameni”, a declarat Minea la videoconferință. Declarația ei sinceră a provocat zâmbete pe fețele secretarilor de stat prezenți la întâlnire.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

8 comentarii

Wadim Korneliu

Acum 2 ani

Eu as zice sa faceti o mica a cheta si ancheta a secretarelor de prin primariile judetului!
Raspunde

un sibian

Acum 2 ani

care este diferenta intre prefect si administratorul judetului??? aia cu administratorul e o mare aiureala...inca o functie politica pe care se sifoneaza bani!!!
Raspunde

Babu

Acum 2 ani

Plin de foste secretare pe aici .... E ok sa fii secretara, dar nu sa sari direct in functia de prefect al orasului.
Raspunde

radu

Acum 2 ani

Cel mai competent prefect al județului nostru a fost de departe ADELA MUNTEAN.
Raspunde

Tocilean

Acum 2 ani

De acord Radu !!!!!!! Adela tare de tot !! iar cel mai incompetent subprefect de la Maria Theresa pana acum a fost Horatiu Marin !!!!!! Bucuria lui cea mai mare o fost Nelutu Vanga si
Raspunde

Cristian D

Acum 2 ani

Secretar al primariei este una si alta este sa fie in functia de secretara a cuiva. Ce nu pricepeti, stiutorilor?
Raspunde

Ioana

Acum 2 ani

Poate îl pune și pe Banatu din Marpod Sef la Apia .... știe Dotcos de ce !!!
Raspunde

El Dorado

Acum 2 ani

Niste tarani!!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus