Miercuri,
23.06.2021
Cer Senin
Acum
23°C

Zbor nou de pe Aeroportul Sibiu, direct la Marea Mediterană

Zbor nou de pe Aeroportul Sibiu, direct la Marea Mediterană

Conducerea Aeroportului Internațional Sibiu și Amara Tour anunță deschiderea unei rute noi de vacanță, către Marea Mediterană.

În sezonul de vară 2020 sibienii și turiștii vor putea merge în vacanță de la Sibiu spre Monastir – Tunisia. Lansarea oficială a rutei este programată pentru joi, 28 noiembrie, în cadrul unui eveniment special pregătit ce va avea loc în salonul de business al Aeroportului Internațional Sibiu.

Aflat pe coasta Mării Mediterane, Monastir este un oraș cu o istorie foarte bogată, în prezent fiind considerat unul dintre cele mai frumoase din Tunisia. Se află la aproximativ 160 de kilometri de capitala Tunisiei și are un aeroport internațional modern. Acesta are legături directe cu două mari capitale ale lumii, precum Bruxelles sau Paris, și orașe mai mici, precum Nice și Tunis.

Reamintim că în luna august, conducerea AIS a mai anunțat introducerea unei destinații de vacanță cu plecare din Sibiu. Începând cu 22 decembrie 2019, agenția de turism KUSADASI oprerează o nouă destinație de vacanță cu zbor direct de pe Aeroportul Internațional Sibiu, respectiv Hurghada, Egipt.

Zborurile spre această destinație vor fi operate în regim de curse charter, cu o frecvență săptămânală, în zilele de duminică în perioada decembrie 2019 – ianuarie 2020.

Sursa foto

 

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

5 comentarii

5degeaba

Acum 1 an

Petarde de astea de sezon... altceva nimic?..Roma?Torino?...Barcelona? Valencia?(ca astea doua sunt tot la Mediterana...)
Raspunde

wut

Acum 1 an

"Zborurile spre această destinație vor fi operate în regim de curse charter, cu o frecvență săptămânală, în zilele de duminică în perioada decembrie 2019 – ianuarie 2020." => adica doar cateva luni? sa fiu bou-vagon sa mergi in perioada aia cu avionul, te taxeaza de-ti sar ochii pentru ca sunt "Sarbatori" :)
Raspunde

Brian Loman

Acum 1 an

5degeaba, lumea bună vrea în concediu, nu la muncă.
Raspunde

Eu

Acum 1 an

Ce sa spun, ati scos Tel Aviv si ati introdus un oras din Tunisia de care 90% n.au auzit! Buna miscare!
Raspunde

dancp2

Acum 1 an

tel aviv,milano,paris nu monastir da incercati primele 3 sa le repuneti macar in vara sa vedeti ca o sa fie pline!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus