Joi,
04.06.2020
Parțial Noros
Acum
7°C

Violator sibian prins în timp ce încerca să abuzeze de o nouă victimă

29 Noiembrie 2019 13:57

Violator sibian prins în timp ce încerca să abuzeze de o nouă victimă

Un bărbat de 28 de ani din Cristian este cercetat penal după ce ar fi violat și tâlhărit două tinere, de 23 și 24 de ani, în apartamentul acestora, din orașul Sibiu. Atunci când a fost prins, tânărul se afla într-un apartament din Șelimbăr, unde ar fi încercat să violeze o altă femeie.

Bărbatul este foarte violent și are antecedente, transmit autoritățile sibiene. A fost reținut ieri, după ce miercuri pe joi noaptea, în jurul orei 1:30, ar fi întreținut raporturi sexuale prin constrângere, amenințare cu cuțitul, cu două tinere în vârstă de 23 și 24 de ani, în apartamentul acestora din municipiul Sibiu, după care ar fi sustras suma de 2.900 de lei din portofelele victimelor.

Ulterior, sibianul a fost prins și imobilizat de un bărbat, într-un apartament de pe raza localității Șelimbăr, unde ar fi încercat să comită aceleași fapte față de o altă tânără, transmite Elena Welter, din partea Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu. Sibianul a fost reținut 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Sibiu în vederea identificării și documentării întregii activități infracționale a persoanei în cauză.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Social
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

7 comentarii

???

Acum 6 luni

Cum sa intre sa violeze 2 persoane in aceiasi casa ?? poate era colector de taxe.
Raspunde

???

Acum 6 luni

Cum naiba iti intra in casa cinreva si te violeaza?! Le-a spart usa?
Raspunde

Dragnea

Acum 6 luni

Spânzurata în piață mare
Raspunde

Sibian SB

Acum 6 luni

Coa..le jos, scurt pe doi.
Raspunde

2cents

Acum 6 luni

Asta ar trebui "imobilizat" de tot
Raspunde

Cris

Acum 6 luni

Bine ca l-au prins. Acum la pușcărie si poate își revine , dacă nu castrarea este o opțiune care nu trebuie ignorata . Un ratat, un laș, un nimic ...un abuzator care face umbra pământului degeaba.
Raspunde

Republica Teleormăneană România

Acum 6 luni

Deci recidivist, măsura corectă ar fi castrarea! Apoi muncă silnică vreo 10 ani! Era cumva din generația de „absolvenți” pesede?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus