Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Revelion cu muzică românească în Piața Mare, de la noi și de peste Prut

Revelion cu muzică românească în Piața Mare, de la noi și de peste Prut

În noaptea dintre ani, Primăria Municipiului Sibiu prin Casa de Cultură a pregătit un program cu muzică românească, cu artiști din mai multe generații.

The Motans – cunoscutul band din Republica Moldova - Feli, Corina Chiriac, Luminița Anghel, Daniel Iordăchioaie și Adrian Daminescu vor urca pe rând pe scena din Piața Mare cu începere de la ora 21.30.

Revelion 2020

La miezul nopții, intrarea în noul an va fi marcată cu un spectacol de artificii.

Costul programului artistic, al logisticii și scenotehnicii, precum și al show-ului pirotehnic însumează 800.000 de lei. Contractul a fost semnat în urma unei proceduri de achiziție.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

3 comentarii

Ciprian

Acum 4 ani

JALNIC!!! THE MOTANS sa ramana in tata lui!!
Raspunde

Don Balon

Acum 4 ani

La asa guvernare ,asa muzica !
Raspunde

Silviu

Acum 4 ani

Pai la cat au ingramadit in Targul de Craciun era normal sa fie un program jalnic de Revelion. Unde ar fi incaput multimea de acum cativa ani cand se sarbatorea frumos in Piata Mare?!?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus