Vineri,
30.07.2021
Cer Senin
Acum
21°C

Clinceni-Hermannstadt 1 la 1. Aproape de un rezultat mare

Clinceni-Hermannstadt 1 la 1. Aproape de un rezultat mare

FC Hermannstadt a reușit un rezultat bun pe terenul echipei Academica Clinceni, în prima partidă după revenirea de la Sibiu cu CFR Cluj.

Prima repriză a arătat că meciul cu CFR Cluj de la Sibiu pare să fi fost efortul de care aveau nevoie fotbaliștii FC Hermannstadt pentru a-și recăpăta încrederea în forțele proprii și pentru a-și ridica moralul. Astfel, după punctul obținut în urmă cu trei zile acasă, FC Hermannstadt se întoarce la Sibiu cu un punct și de la Clinceni.

Scorul a fost deschis de Petrișor Petrescu, același om providențial pentru echipa Sibiului care a marcat și în meciul cu CFR Cluj, fiind declarat atunci ”omul meciului”. De data aceasta a înscris din acțiune, în minutul 56, în urma unei centrări bune de pe partea stângă a atacului.

Spre finalul reprizei a doua, cei de la Clinceni au atacat în valuri, în chiar ultimul minut regulamentar de joc Vojtus reușind golul egalării.

În urma acestui rezultat FC Hermannstadt  rămâne din zona retrogradării și la final de săptămână, la Sibiu vine Dinamo București.

Echipe:

Clinceni: Vâlceanu - Matei, Răuță, Patriche, Pîrvulescu - Cebotaru - Merloi, Șut, Deretti, Buziuc - Vojtus

Antrenor: Ilie Poenaru

Hermannstadt: Figueiredo - Luchin, Diarrassouba, Ionuț Stoica, Opruț - Pires, Rimane, Dumitriu - Vodă, Bușu, Petrescu

Antrenor: Eugen Neagoe

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus