Miercuri,
20.01.2021
Parțial Noros
Acum
-3°C

Fiscul își caută spațiu pentru depozitarea bunurilor confiscate

Fiscul își caută spațiu pentru depozitarea bunurilor confiscate

Între 800 și 2.000 de mp de spațiu util de depozitare are nevoie Fiscul sibian pentru a depozita bunurile confiscate ”în materie penală și civilă”.

Cel mult 52,21 de lei, la care se adaugă TVA, este dispusă Administrația națională de administrare fiscală să plătească, lunar pentru un metru pătrat de spațiu de depozitare în Sibiu. Dacă avem în vedere dimensiunile minime și maxime ale spațiului solicitat, Fiscul are un buget care se încadrează între 15.000 și 38.000 de lei (fără TVA) pentru această chirie. ”Locația spațiului de depozitare să fie ușor accesibilă și să permită accesul autovehiculelor ușoare, precum și mașinilor mari”, se arată în documentația redactată de ANAF pentru procedura de închiriere a spațiilor de depozitare. Acestea nu trebuie să fie neapărat în Sibiu, ci poate fi amplasat până la o distanță de cel mult 25 de km de oraș. Printre cerințele pe care le mai au reprezentanții Fiscului este și aceea că spațiul trebuie să aibă cel mult trei compartimente, fiecare cu o suprafață minimă de 350 de mp și cu dotările specifice depozitelor: rampă de încărcare/descărcare, pază și supraveghere video, rafturi, paleți, infrastructură tehnică de încărcare/descărcare, minim doi manipulanți. Toate aceste dotări, servicii, precum și costurile utilităților trebuie incluse în prețul chiriei.

Durata contractului ar urma să fie de aproximativ 12 luni (până pe 31 decembrie 2020), cu posibilitatea de prelungire pe o perioadă de minim trei ani. Fiscul așteaptă oferte de la cei interesați până cel mai târziu pe 11 decembrie 2019.

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Corina Badalau

Acum 1 an

Pentru o chirie modica spre uriasa, ii primeste dl Presedinte, ca sieg heil Domnului, are unde!
Raspunde

Cris

Acum 1 an

Prin vilele si pe terenurile politicienilor, polițistilor si altor creaturi corupte cred ca este loc suficient sa depoziteze
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus