Vineri,
07.05.2021
Innorat
Acum
18°C

FOTO-VIDEO ”Protest de avertisment” în fața PNL Sibiu. ”La mine nu vii ca la PSD!”

FOTO-VIDEO ”Protest de avertisment” în fața PNL Sibiu. ”La mine nu vii ca la PSD!”

Organizatorul protestelor anti-PSD din ultimii ani din Sibiu, Doru Apostu, a inițiat astăzi primul ”protest de avertisment” în fața partidului de guvernământ, PNL.

Evenimentul a avut loc miercuri, la ora 12, în fața sediului de pe strada Gladiolelor, la el participând șase persoane.

”Domnule Orban, pentru demiterea lui Raed Arafat trebuie să apelăm la Trump sau la Putin?”, ”Primarii sunt aleși în două tururi sau sunt numiți într-un singur tur?” și ”Desființați Secția Specială sau o întăriți?”, acestea sunt doar câteva dintre întrebările adresate de protestatari reprezentanților PNL.
”Acesta nu este un protest clasic, cum au fost cele de la PSD, ci un fel de protest de avertisment. Urmărim trei lucruri: Ne-ați promis că veți face ceva, vrem să vedem că faceți ce ați promis și poate deveni un protest precum cele anti-PSD”, a spus Doru Apostu.

apostol protest la PNL (4)

Cei șase protestatari nu au scandat și nu s-au manifestat vehement, ci doar au discutat, tot despre PSD. Aceștia se tem că schimbarea la față a PSD din Parlament să nu fie doar o încercare de tergiversare a măsurilor promise de PNL.

Bibu protest la PNL (5)

La câteva minute de la începutul ”protestului”, reprezentanții PNL au ieșit cu voioșie, ceai cald și cafea în întâmpinarea oaspeților.

”La mine nu vii ca la PSD”, i-a spus, amical, Adrian Bibu lui Doru Apostol. Iată mai jos care a fost atmosfera la protest:

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

6 comentarii

Nicolae

Acum 1 an

Nu reusesc sa inteleg absolut nimic din ceea ce se intimpla in spatiul-carpato-danubiano-pontic !...
Raspunde

Ion din Gusu

Acum 1 an

Circ se cheamă chestia asta!
Raspunde

/////

Acum 1 an

^ persoane? Esti dus pe copca, Dorule!
Raspunde

Pentru botanisti

Acum 1 an

Cat de penibili devin indivizii astia pe zi ce trece. Circ ieftin facut de niste prosti pentru niste prosti. Bai amaratilor, Doctorul Arafat a infintat in Romania ceea ce afara inca nu exista si aia doar viseaza sa la asa ceva. Serviciul SMURD infintat de el salveaza vieti dar voi gaini ce sunteti nu aveti de unde sti. Doamne fereste sa aveti vre-o data nevoie si sa nu mai poate sa vina ca e privatizat din cauza intereselor Liberale. PS. TU, DAN APOSTU POTI APELA LA SPITALUL DE PSIHIATRIE PENTRU DEMITEREA LUI ARAFAT!!!!!!
Raspunde

dorel

Acum 1 an

D-nu Botanist .... o fi inventat Arafatu' ceva in Ro ... "ce nu aveau aia pe afara". Dar totusi, multi din arsii de la Colectiv au fost mai bine tratati pe "afara" ... deci mai incet cu pianul pe scari. Mai bine sa ramana aia asa cum sunt "fara inventii marca Arafat" ca poate mai avem si noi o sansa in cazul unor astfel de tragedii ...
Raspunde

Pionul Arafat

Acum 1 an

Acest individ, Arafat, nu e altceva dect un pion, mentinut acolo pe post de marioneta, sa existe in mentalul colectiv un exemplu... pentru ca atunci cand sute de mii de arabi vor fi trimisi peste nou, sa nu ne mai para asa straini. In rest, profesional e undeva pe langa zero barat... se cam observa ca nu da 2 lei pe romani, din interviul ala facut public. El are alta misiune.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus