Miercuri,
21.02.2024
Cer Senin
Acum
1°C

Angajări masive în prag de sărbători: Aproape o mie de job-uri disponibile

Angajări masive în prag de sărbători: Aproape o mie de job-uri disponibile

AJOFM Sibiu anunță că la nivelul județului Sibiu sunt disponibile 917 de locuri de muncă vacante oferite de 65 de angajatori. Din 917 locuri de muncă vacante, 868 se adresează persoanelor necalificate pentru posturi de paznic, lucrător comercial sau ajutor de bucătar. Se caută persoane cu studii superioare, care să ocupe poturi de inginerii, programatori sau contabili.

Din totalul locurilor de muncă, 49 se adresează persoanelor cu studii superioare, precum asistent social nivel superior, inginer căi ferate drumuri și poduri, inginer instalații pentru construcții, inginer mecanic, programator, proiectant inginer mecanic, psiholog sau șef birou contabilitate.

Peste 850 de locuri de muncă sunt dedicate persoanelor fără studii superioare. Sunt peste 70 de locuri de muncă pentru postul de muncitor necalificat la ambalarea produselor solide si semisolide, se caută peste 60 de muncitori necalificați în industria confecțiilor și peste 40 de agenți de securitate.

Phoenix Mecano, spre exemplu, angajează operatori mase plastice și operatori la freze cu programul de muncă în trei schimburi. Asigură transport, bonuri de masă și alte beneficii. Reprezentații firmei pot fi contactați la numărul de telefon 0269.241055 / 125.

Expertarom Food Ingredients caută fochist, o persoană atentă, serioasă, responsabilă, care posedă îndemânare în utilizarea echipamentelor specifice. Oferă un salariu atractiv, masă caldă garantată, tichete de masă în valoare de 15 lei, ore suplimentare plătite, prime de sărbători, petreceri anuale, cadouri pentru angajați, decont transport intern și extern, program de lucru într-un singur schimb.

Tot Expertarom Food Ingredients angajează instalator, care să remedieze defecțiunile apărute, montarea instalațiilor de canalizare și verificarea funcționalității rețelei de apă și canalizare. Oferă un salariu atractiv, masă caldă garantată, tichete de masă în valoare de 15 lei, ore suplimentare plătite, prime de sărbători, petreceri anuale, cadouri pentru angajați, decont transport intern și extern, program de lucru într-un singur schimb.

Compania Continental caută tehnician în hala de producție pentru care oferă un salariu atractiv, spor de noapte de 50%, 200% plata orelor suplimentare, majorări salariale anuale în funcție de performanță, tichete de masă, perspective de calificare profesională și dezvoltare la locul de muncă.

Continental caută Software Development Engineer, cerințele acestui post sunt – o diplomă de licență în domeniul calculatoarelor, informaticii sau alt domeniu relevant, experiență în programarea ANSI C, cunoștințe în embedded systems și un nivel de engleză ridicat.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Denisa Laicauf

de Denisa Laicauf

Denisa Laicauf Reporter 0744196362

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus