Luni,
05.12.2022
Innorat
Acum
1°C

Fiscul scoate la executare o bucată de drum din Sibiu

Fiscul scoate la executare o bucată de drum din Sibiu

Administrația județeană a finanțelor publice Sibiu organizează în prima lună a noului an o licitație în care scoate la vânzare 424 de mp de teren aflați aproximativ vizavi de sediul Fiscului. Este vorba de două bucăți de teren care fac parte dintr-un drum.

Pe 22 ianuarie 2020 este programată prima licitație prin care Fiscul sibian va încerca să execute ultimele bunuri ale unui debitor sibian. Pe numele acestuia mai sunt două părți din tot atâtea terenuri, amplasate vizavi de sediul Fiscului, terenuri care sunt încadrate în cartea funciară la categoria ”drum”. Este vorba de două terenuri aflate în zona șantierului părăsit de mai mulți ani al unui hotel amplasat între strada Someșului și Calea Dumbrăvii (vezi foto principală).

La această primă licitație prețurile de pornire sunt cele din raportul de evaluare: 49.360 de lei pentru 225 de mp (reprezentând o cotă de 375/1000 din terenul aflat sub sechestru) și, respectiv, 29.130 de lei pentru 199 de mp de teren (o cotă de 996/3980 din al doilea teren aflat sub sechestru). Sumele nu includ TVA (vânzarea este oricum scutită de plata taxei pe valoare adăugată), iar pe ambele terenuri, în afara ipotecii legale instituite de Fisc, și Direcția Fiscală din cadrul Primăriei Sibiu are instituită o astfel de ipotecă legală. ”Cei interesaţi în cumpărarea bunurilor sunt invitaţi să se prezinte la termenul de vânzare la locul fixat (sediul Administrației finațelor publice – n.r.) în acest scop şi până la acel termen să prezinte oferte de cumpărare”, se arată în anunțul de vânzare.

Foto: arhiva TS

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Brian Loman

Acum 2 ani

Debitorul o fi Șufană.
Raspunde

cititor

Acum 2 ani

Dl. reporter, fotografia postata in articol are probabil 10 ani vechime. Stiu ca este frig afara, dar chiar nu se putea deplasa nimeni din redactie pana la fata locului (aprox 1 km) sa faca o poza de actualitate?
Raspunde

io

Acum 2 ani

Din poza se intelege foarte bine despre ce teren e vorba. Nu ai vrea ca cel care se deplaseaza acolo pentru o poza actuala, sa tina si ziarul de azi in mana, sa se vada cat e de actuala?
Raspunde

un necunoscut

Acum 2 ani

eu chiar nu imi dau seama despre ce drum e vorba, acolo e o cladire cu muncitori pe ea, pana la anul e finalizata cladirea si probabil si vanduta
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus