Miercuri,
05.10.2022
Cer Senin
Acum
6°C

VIDEO Concert de Crăciun. Sibienii au avut parte de o seară magică

VIDEO Concert de Crăciun. Sibienii au avut parte de o seară magică

Peste 500 de spectatori în sală, plus sibienii și turiștii din Târgul de Crăciun, s-au bucurat de un nou concert susținut la Sibiu de orchestra vieneză Johann Strauss Ensemble. Însoțiți de soprana Elisabeth Wimmer, instrumentiștii au creat o seară memorabilă.

Die Lockvögel sau Nur Fort, semnate de Johann Strauss fiul, Auf Ferienreisen sau Mein Lebenslauf ist Lieb und Lust, semnate de Josef Strauss, colinde sau arii-surpriză românești au făcut parte din programul Concertului de Crăciun, susținut de orchestra vieneză Johann Strauss Ensemble, la Sibiu. Eveniment susținut de Primăria Sibiu prin intermediul Agendei culturale, concertul de vineri seara de pe scena Centrului cultural a fost transmis în direct și în cadrul Târgului de Crăciun din Piața Mare a Sibiului.

concert 2019 orchestra ”Vin de patru ani, de fiecare dată, la acest concert. Este un eveniment minunat, care ne aduce din pacea și liniștea de care avem nevoie în această perioadă a anului. Ca de fiecare dată, totul a fost la superlativ. Prezența încântătoarei soprane a fost, de asemenea, o surpriză excepțională, la fel ca și momentele de dans”, povestește Maria Pâslaru, spectatoare fidelă a concertului.

Instrumentiștii vienezi, conduși de dirijorul Russel McGregor, au apreciat publicul meloman al Sibiului. ”Aici, la Sibiu, întotdeauna găsim un public entuziast, alături de care reușim de fiecare dată concerte minunate. Este un public cu care poți dialoga, a fost excepțional”, a spus McGregor după concertul la care spectatorii au cerut, la final, de patru ori revenirea lui pe scenă.

Sute de sibieni s-au perindat, pe rând, și prin fața ecranului de mari dimensiuni, amplasat în Piața Mare a Sibiului, unde Târgul de Crăciun a fost învăluit în muzica transmisă în direct de pe scena Centrului cultural ”Ion Besoiu”.

concert sibiu1 concert sibiu sala concert piata mare concert dans1. jpg

logo actiune cofinantata de primaria sibiu

Concertul de Crăciun al orchestrei Johann Strauss Ensemble este o acțiune cofinanțată de Primăria municipiului Sibiu  

 

Sponsori: 

ROMGAZ

ROMGAZ

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus