Miercuri,
30.11.2022
Ceata
Acum
-2°C

Spectacolul "Magia Sărbătorilor de Iarnă la Cinema”. O inițiativă caritabilă TVSat Media Group și Centrul Cultural “Ion Besoiu”

Spectacolul

TVSat Media Group și Centrul Cultural “Ion Besoiu” din Sibiu, cu sprijinul Consiliului Judetean Sibiu, DGASPC Sibiu, în parteneriat cu Crucea Roșie Sibiu, Mitropolia Ardealului, Starbucks, Simpa, Mândra și Trans Agape, organizează în data de 23 decembrie evenimentul ”Magia Sărbătorilor de Iarnă la Cinema”.

Peste 200 de copii din centrele de plasament din județul Sibiu sunt invitați la Centrul Cultural ‘’Ion Besoiu’’ să trăiască o experiență minunată de sărbători. Pe lângă cadourile dăruite de Moș Crăciun, magia desenului animat îi va învălui pe parcursul zilei, când vor participa la proiecția unui frumos film de iarnă.

”Prin spectacolul caritabil ”Magia Sărbătorilor de Iarnă la Cinema” ne bucurăm să oferim un cadou care suntem convinși că va lumina sărbătorile copiilor din centrele de plasament.

Centrul Cultural “Ion Besoiu” este un reper important al orașului Sibiu și ne dorim ca și prin acest eveniment să susținem colectivitatea unde ne desfășuram activitatea.

Mulțumim sponsorilor și partenerilor noștri pentru implicarea în acest proiect și ne bucurăm că, împreună, putem dărui acestor copii un cadou special de sărbători”, a afirmat Adrian Neagu, Președinte TVSat Media Group.

Evenimentul, dedicat exclusiv copiilor din centrele de plasament, va avea loc luni, 23 decembrie, la Centrul Cultural ”Ion Besoiu’’, Sibiu.

Despre Centrul Cultural “Ion Besoiu” Centrul Cultural “Ion Besoiu” găzduiește o gamă completă de activități artistice și evenimente de afaceri, fiind singurul spațiu de spectacole din Sibiu modernizat la cele mai înalte standarde tehnice și de confort pentru participanții la aceste evenimente. Pentru mai multe informatii: centrulionbesoiu.ro

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus