Miercuri,
20.10.2021
Ceata
Acum
1°C

ISU Sibiu a emis autorizația de securitate la incendiu pentru noul mall

ISU Sibiu a emis autorizația de securitate la incendiu pentru noul mall

Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu a emis autorizația de securitate la incendiu pentru noul mall de lângă Podul Gării.

"Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu a emis autorizația de securitate la incendiu pentru obiectivul Mall Sibiu în urma implementării și respectării tuturor măsurilor și normelor de apărare împotriva incendiilor prevăzute în documentația tehnică în conformitate conform HG nr. 571/2016 privind aprobarea categoriilor de construcţii şi amenajări care se supun avizării şi/sau autorizării privind securitatea la incendiu, Ordinului MAI nr. 129/2016 pentru aprobarea Normelor metodologice privind avizarea şi autorizarea de securitate la incendiu şi protecţie civilă și Legii nr. 307/2006 privind apărarea împotriva incendiilor cu modificări și completări ulterioare", transmit reprezentanții ISU Sibiu.

De la deschiderea Promenada Mall, societatea comercială a fost amendată de ISU Sibiu cu amendă de 50.000 de lei, pentru problemele de securitate, la care se adaugă o amendă punctuală, de 5.000 de lei, pentru incidentul petrecut în urmă cu câteva săptămâni, în urma căruia cinci persoane au ajuns la spital.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus