Vineri,
02.12.2022
Ceata
Acum
2°C

A decedat mama primarului Astrid Fodor

A decedat mama primarului Astrid Fodor

Ilse Graef, mama primarului Sibiului, Astrid Fodor, a decedat astăzi. Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook a Primăriei Sibiu.  Funcționarii din cadrul Primăriei Sibiu și-au exprimat compasiunea față de primar într-un mesaj. ”Întreaga echipă din Primăria Sibiu este alături de doamna primar Astrid Fodor în aceste momente triste în care se desparte de mama sa, ILSE GRAEF, o doamnă cu un caracter puternic și un suflet blând. Dumnezeu să o odihnească în pace și să aline durerea familiei îndoliate”, scrie în anunțul postat pe pagina de socializare.

Ilse Graef a lucrat ca economist în cadrul Combinatului de Industrie Alimentară din Sibiu, iar după pensionare a devenit trezorier în cadrul FDGR și al Bisericii Evanghelice C.A.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Paula

Acum 2 ani

Dumnezeu sa o odihneasca
Raspunde

VVDhEhE

Acum 2 ani

Trist, condoleante familiei!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus